Sluiten

Behang in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Vocking Interieur is de behangspecialist

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in behang en gordijnen voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten met o.a. de A-merken Eijffinger en Kobe. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Eijffinger, en Kobe, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe wandbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen NL Label behangcollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

Nieuw behang?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van gordijnen. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

 • Trendsetter

  Eijffinger is een trendsetter op het gebied van gordijnen en behang. Het is niet voor niets dat Eijffinger vaste gast is bij woonprogramma’s, bij de vtwonen en al jaren de set van Goede Tijden, Slechte Tijden aankleedt.

 • Om vrolijk van te worden

  Eijffinger is bij uitstek de leverancier van behang waar u vrolijk van wordt. Klinkende namen als Ibiza, Flamenco en het bekende Pip design, brengen kleur en leven in uw kamer. Maar uiteraard zijn er ook rustigere designs voor een ingetogen sfeer.

 • Wallpower

  Foto’s of afbeeldingen die een hele muur beslaan? Dat kan met de Wallpowers van Eijffinger. Zo brengt u wel makkelijk de natuur in huis of juiste de gezelligheid van een drukke stad. Maar ook voor kinderkamers zijn er leuke “muurschilderingen”, waar de kinderen zelf een leuk verhaal bij kunnen verzinnen.

 • Eijffinger gordijnen

  Misschien iets minder bekend, maar Eijffinger levert naast behang ook gordijnstoffen. In veel gevallen zijn de stoffen qua kleur en dessin passend bij het behang. Maar los zijn ze uiteraard ook erg leuk.

Onze behang adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten