• Speel met licht met gordijnen

  De juiste mix van lichtinval en privacy
 • Gordijnstoffen van Artelux

  Stoffen voor iedere emotie
 • Gordijnstoffen van Eijffinger

  Altijd passend bij exclusief Eijffinger behang
 • Ons eigen merk NL Label gordijnen

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label gordijn- en decorstoffen

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label gordijn- en decorstoffen

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label gordijn- en decorstoffen

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label gordijnen

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label gordijnen

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje

Vocking Interieur is dé gordijnen specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in gordijnen voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten van o.a. de A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Kobe, Artelux en Eijffinger gordijnen, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen NL Label gordijnencollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

+ Read More

Nieuwe gordijnen? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Wilt u licht of juist verduisterend?

  Gordijnen bepalen de sfeer, de gewenste lichtinval en privacy. Kies voor transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Een combinatie kan natuurlijk ook!

 • Het staat of valt met hoe het hangt!

  Wilt u gordijnen op rails of roede met ringen of lussen, enkele, dubbele of triplooi, band of niet, extra gevoerd, elektrisch bediend.... Voor iedere woonstijl helpen wij u door de stappen en keuzemogelijkheden.

 • En nog meer stof tot nadenken...

  Uni, gedessineerd, katoen. linnen, polyester, duurzaam, eco, brandvertragend, kleurechtheid...onze laatste vragen.

 • Volop keuze uit A-merk gordijnstoffencollecties.

  Als Binnenhuisadviseur werken wij graag met stoffen van gerenommeerde A-merken. Voor een gegarandeerd fraai blijvend eindresultaat. En daarnaast hebben we ons eigen NL Label.

 •  
  Licht of duister?

  Transparant

  Het meest transparante gordijn is met name bedoeld voor het filteren van licht en wordt vaak als tussenlaag toegepast in combinatie met andere gordijnstoffen. Transparante gordjnen, ook wel vitrage genoemd, zorgen wel voor die subtiele lichtinval die het binnenleven zo anders maakt.

   
 •  
  Licht of duister?

  Semi-transparant

  Het semi-transparante gordijn is iets minder lichtdoorlatend dan het transparante gordijn en biedt daardoor iets meer kleurnuance. Semi-transparante gordijnen worden daarom veel als inbetweens toegepast tussen een vitrage en overgordijn in.

   
 •  
  Licht of duister?

  Lichtdoorlatend en toch privacy

  Voor wie wel graag licht wil binnen laten, maar geen behoefte heeft aan nieuwsgierige blikken van buitenaf, hebben wij geschikte stoffen.

   
 •  
  Licht of duister?

  Verduisterend

  Niet alleen voor slaapkamers zijn volledig verduisterende gordijnen een uitkomst, ook in al die situaties waar overmatig zonlicht als hinderlijk wordt ervaren, kunt u dat licht buiten sluiten en de sfeer in huis exact krijgen zoals u wilt.

   

De zekerheid van perfect meten van uw gordijnen door Vocking Interieur

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuwe gordijnen en u wilt er wel met plezier vele jaren tegenaan kijken én van genieten. Om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan onze stoffeerders overlaten. Zij hebben voor elke situatie een oplossing als u op zoek bent naar gordijnen in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

+ Read More
 •  
  Confectie op maat

  Rails of roeden?

  De eerste keuze die gemaakt moet worden in de keuze tussen rails en roeden. Voor beide keuzes hebben wij een enorm aanbod aan keuzemogelijkheden van laag geprijsd standaard tot zeer exclusief op maat gemaakt, zoals bijvoorbeeld RVS roeden gesmeed exact in de vorm die past bij uw raamsituatie, uiteraard met bijpassende ringen. Of wat te denken van elekrische bediening op rails?


   
 •  
  Confectie op maat

  Hoeveel plooien wilt u?

  Een enkele wordt vaak toegepast voor gordijnen waarbij het effect van een groot patroon zichtbaar moet blijven. De meest toegepaste dubbele plooi zorgt altijd voor een mooie valling van het gordijn en kan voor zowel vitrage als zwaardere gordijnstoffen worden gebruikt. De triplooi zien we vaak terug in klassiekere interieurs. Bekijk het effect maar eens op de NL Label gordijnenpagina.


   
 •  
  Confectie op maat

  Het comfort van bediening op afstand

  Veel.gordijnen kunnen op afstand worden bediend. Ideaal voor hoge of moeilijk bereikbare ramen, maar ook voor alledaagse ramen is elektrische of radiografische bediening op afstand een uitkomst. Dat kan voor één gordijn, maar ook als onderdeel van een compleet Home Motion comfort systeem, waarmee u ook lichtpunten en apparatuur kunt bedienen, via een app zelfs waar u ook bent. Handig om vanaf vakantieadres toch te kunnen doen alsof u thuis bent. Wij kunnen u meerdere opties laten zien in onze woonwinkel.


   

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

We willen geen concessies doen aan kwaliteit, niet beperkt zijn in mogelijkheden en de nieuwste collecties van de internationale beurzen tonen. Bewezen collecties waar wij gegarandeerd achter kunnen staan. Daarom werken wij met de betere merken.
FILTER OP MERKEN:
Alles
Raam
Wand
Vloer
Accessoires

Meer gordijnen inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook gordijnen direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de gordijnstoffen van Kobe, Artelux en Eijffinger. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van gordijnen, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten