• Ons eigen merk NL Label laminaat

  Door de Binnenhuisadviseurs geselecteerde collecties met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label laminaat

  Door de Binnenhuisadviseurs geselecteerde collecties met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label laminaat

  Door de Binnenhuisadviseurs geselecteerde collecties met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label laminaat

 • Ons eigen merk NL Label laminaat

  Door de Binnenhuisadviseurss geselecteerde collecties met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label laminaat

  Door de Binnenhuisadviseurs geselecteerde collecties met een extra aantrekkelijk prijskaartje

Vocking Interieur is dé laminaat specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in laminaat voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten met A-merken. Vocking Interieur biedt dan ook de meest uitgebreide laminaatcollecties en stalenpresentaties, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen NL Label laminaatcollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

+ Read More

Nieuwe laminaatvloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur!

 • Een houten of stenen vloer maar dan zonder de nadelen

  Een laminaatvloer is zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en zonlicht, Perfect te combineren met heel veel interieurideeën voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. En makkelijk meeverhuisbaar, omdat u een laminaatvloer zwevend legt.


 • Het nieuwe laminaat is nauwelijks van echt te onderscheiden

  Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze laminaat vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

 • Laminaat kan tegen een stootje en is meeverhuisbaar

  Op een laminaatvloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Geen probleem dus in de keuken. En wilt u de vloer meeverhuizen? Dan klikt u het laminaat er zo weer uit.

 • Elke laminaatvloer is leverbaar in vele dessins en kleuren

  Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor u altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren u graag

 •  
  Voordelen van een laminaatvloer

  Zeer onderhoudsvriendelijk

  Even snel met de stofzuiger, duster of een vochtige doek, een laminaatvloer is in een mum van tijd weer helemaal schoon.


   
 •  
  Voordelen van een laminaatvloer

  Meeverhuisbaar

  Omdat een laminaatvloer zwevend op de ondervloer wordt gelegd, is de vloer niet alleen snel te leggen, ook snel weer te verwijderen. Handig als u de vloer wilt verhuizen.


   

Een laminaatvloer vraagt om een goede ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Vocking Interieur.

Omdat een laminaatvloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf.

+ Read More

Meer laminaat-vloer inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur .

Natuurlijk kunnen wij u ook een laminaatvloer direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor laminaatvloeren van A-merken die wij onder ons eigen NL Label brengen: een speciaal door de Binnenhuis geselecteerde mooie-deal-collectie met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

Ontdek alle mogelijkheden van laminaatvloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

We willen geen concessies doen aan kwaliteit, niet beperkt zijn in mogelijkheden en de nieuwste collecties van de internationale beurzen tonen. Bewezen collecties waar wij gegarandeerd achter kunnen staan. Daarom werken wij met de betere merken.
FILTER OP MERKEN:
Alles
Raam
Vloer
Wand

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten