• Parket

  Heeft een natuurlijke charme voor een warm interieur
 • Parket

  Elegante materialen zorgen voor stijl en comfort

Vocking Interieur is dé parket specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in parket voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook de meest uitgebreide parketcollecties en stalenpresentaties, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe parketvloer. Juist omdat er zo veel mogelijk is, adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dit kan bij u thuis of bij ons in de woonwinkel.

+ Read More

Nieuwe parketvloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur!

 • Een houten vloer zorgt voor warmte in uw interieur

  Dit is letterlijk en figuurlijk op te vatten. Een houten vloer is lekker warm aan uw voeten doordat het hout zich aanpast aan de temperatuur van de omgeving. Daarnaast straalt een authentieke houtvloer warmte uit voor uw interieur. De teint die u kiest bepaalt verder natuurlijk de sfeer die de vloer uitstraalt. Wij adviseren u hier graag over!

 • Parket is goed te onderhouden en te herstellen

  Uw houten vloer is makkelijk te onderhouden en te herstellen; dit maakt het een duurzame keuze. Als u de vloer regelmatig met olie behandelt zal hij er niet droog of dof uit gaan zien en komt zijn natuurlijke schoonheid naar boven. Ook de vochtigheid speelt een rol, maak dus plaats voor wat kamerplanten! Goed voor de vloer én uw gezondheid.

 • Mogelijkheden: kleuren, groeven, dessins

  Er wordt in de parketwereld onderscheid gemaakt tussen 6 tinten: geel en beige, rood oranje, bruin, wit en lichtbeige, grijs en zwart. Deze hebben allemaal hun eigen eigenschappen en uitwerking op uw interieur. Daarnaast is er de keuze tussen parket zonder groeven, met groeven aan de lange kanten en parket met groeven aan alle kanten.

 •  
  Voordelen van een parketvloer

  Duurzame keuze

  Doordat een parketvloer met goed onderhoud jaren mooi zal blijven is het een duurzame keuze


   
 •  
  Voordelen van een parketvloer

  Warmte

  Een houten vloer is niet alleen goed voor een warme sfeer in uw interieur, hij zal ook lekker warm aan uw voeten zijn


   

Welke houten vloer past goed bij u en uw interieur? Wij van Vocking Interieur adviseren u graag!

Door de enorme keuze uit kleuren, dessins en patronen is het soms lastig te bepalen wat een parketvloer voor de sfeer in uw interieur zal doen. De adviseurs van Vocking Interieur komen bij u langs om u persoonlijk en vrijblijvend advies te geven.

+ Read More

Meer vloerinspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur .

Natuurlijk kunnen wij u ook een parketvloer direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor parketvloeren van A-merken die we graag aan uw persoonlijke wensen laten voldoen.

Ontdek alle mogelijkheden van parketvloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

We willen geen concessies doen aan kwaliteit, niet beperkt zijn in mogelijkheden en de nieuwste collecties van de internationale beurzen tonen. Bewezen collecties waar wij gegarandeerd achter kunnen staan. Daarom werken wij met de betere merken.
FILTER OP MERKEN:
Alles
Vloer

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten