Sluiten

PVC Vloeren in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Vocking Interieur is de PVC specialist

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in PVC vloeren voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten met o.a. Therdex PVC. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Therdex PVC vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe pvc vloer in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe PVC-vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van PVC. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties PVC-vloeren in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

 • Sterk en krasvast

  Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen. Door de sterke en harde toplaag van onze PVC-vloeren slijten deze vloeren minder snel dan goedkope PVC-vloeren die u overal kunt kopen.

 • Voelt natuurlijk aan

  Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze PVC-vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

 • Slijtvaste toplaag

  Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC-vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen.

 • Advies op maat

  Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor u altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren u graag in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Onze PVC vloeren adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten