• Therdex PVC-vloer

  De sfeer van hout met de voordelen van PVC
 • Ons eigen merk NL Label PVC-vloeren

  Gegarandeerde kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Therdex PVC-vloer

  De sfeer van hout met de voordelen van PVC
 • Ons eigen merk NL Label PVC-vloeren

  Gegarandeerde kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label PVC-vloeren

  Gegarandeerde kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje

Vocking Interieur is dé PVC Vloeren specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in PVC vloeren voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten met o.a. Therdex PVC. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Therdex PVC vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe pvc vloer in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

+ Read More

Nieuwe PVC-vloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Sterk en krasvast

  Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen.


 • Doet natuurlijk aan

  Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze PVC-vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

 • Slijtvaste toplaag

  Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC-vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen.

 • Advies op maat

  Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor u altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren u graag in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Een PVC-vloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Vocking Interieur

Omdat een PVC-vloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf.

+ Read More
 •  
  Voordelen van een PVC-vloer

  Waterafstotend en onderhoudsvriendelijk

  Even snel met de stofzuiger of een emmertje water, een PVC-vloer is in een mum van tijd weer helemaal schoon.


   
 •  
  Voordelen van een PVC-vloer

  Geluidisolerend én warmte-isolerend

  Direct op de ondergrond verwerkt gecombineerd met de isolerende werking van het vinyl: een PVC-vloer en vloerverwarming gaan dan ook uitstekend samen.


   
 •  
  Voordelen van een PVC vloer

  Krasvast

  Door de sterke en harde toplaag van onze PVC-vloeren slijten deze vloeren minder snel dan goedkope PVC-vloeren die u overal kunt kopen. Laat u goed adviseren en profiteer van een duurzame vloer.


   

Meer PVC-vloer inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook een PVC-vloer direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor PVC-vloeren van Therdex. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop. En we hebben NL Label, een speciaal door Vocking Interieur geselecteerde mooie-deal-collectie met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

Ontdek alle mogelijkheden van PVC-vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

We willen geen concessies doen aan kwaliteit, niet beperkt zijn in mogelijkheden en de nieuwste collecties van de internationale beurzen tonen. Bewezen collecties waar wij gegarandeerd achter kunnen staan. Daarom werken wij met de betere merken.
FILTER OP MERKEN:
Alles
Raam
Vloer
Wand

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten