• Forbo Novilon vinyl

  Voelt goed, klinkt goed, oogt goed
 • Forbo Novilon vinyl

  Voelt goed, klinkt goed, oogt goed
 • Forbo Novilon vinyl

  Voelt goed, klinkt goed, oogt goed
 • Forbo Novilon vinyl

  Voelt goed, klinkt goed, oogt goed
 • NL Label vinyl

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL label vinyl

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL label vinyl

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Forbo Novilon vinyl

  Voelt goed, klinkt goed, oogt goed

Vocking Interieur is dé vinyl specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in vinyl voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten met het A-merk Forbo Novilon. Vocking Interieur Binnenhuisadviseur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Forbo Novilon, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe vinylvloer. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen NL Label vinylcollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

+ Read More

Nieuwe vinylvloer? Er valt heel wat te bespreken bij Vocking Interieur

 • Voelt goed...

  Forbo's vinylvloeren, bekend onder de merknaam Novilon, zijn zacht verend dus heel comfortabel én heel stil. Vanaf een 2, 3 of 4 meter brede rol, ontvouwt zich heel snel een naadloze designvloer die ongeëvenaard praktisch is. Ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling. En door de Aquagrip behandeling wordt het risico van uitglijden beperkt.

 • Klinkt goed...

  Novilon vinyl noemen we ook wel de volgende generatie comfortvloeren. De geluiddempende werking vermindert het contact- en omgevingsgeluid aanzienlijk. En onderhoudsvriendelijker kan niet o.a. door Noviclean waardoor vuil minder makkelijk hecht..en dat klinkt u ook als muziek in de oren nietwaar?


 • Oogt goed...

  De Nederlandse designers en productontwikkelaars van Novilon slagen er telkens weer in zeer natuurgetrouwe designs, reliëfs en coatings te ontwikkelen. Met als resultaat de mooiste en meest praktische vloeren in hout, steen en fantasie dessin voor elke ruimte in huis en als basis in elke woonstijl.

 • Diamond seal toplaag

  Skippybal, skateboard, hockeystick of kinderfiets. De gepatenteerde Diamond Seal toplaag beschermt uw vloer tegen slijtage. Novilon vinylvloeren zijn bijzonder sterk en indrukken veren als vanzelf weer omhoog. En schoenzoolstrepen zijn eenvoudig te verwijderen. Water, koffie en ook wijn, waarbij u gekleurde vloeistoffen beter direct kunt verwijderen omdat sommige kleurstoffen erg agressief zijn.

 • Naast Novilon ook NL Label vinyl

  Naast het bekende A-merk Novilon hebben wij ook een prachtig alternatief, namelijk ons huismerk NL Label vinyl. Uiteraard de kwaliteit die we als Vocking Interieur willen bieden, uiteraard voorzien van een extra aantrekkelijk prijskaartje.

 •  
  Vinyl voor elke ruimte, woonstijl én ieder budget

  Novilon Fusion, lekker onbezorgd leven met een vleugje glamour

  Novilon Fusion laat zien dat design en praktisch heel goed samen kunnen gaan. En dat heeft u nu precies nodig in een lekker familiehuis. Even over de praktische kant: geen vlek is te gek voor Novilon, mits u ’m direct weghaalt. En spelen wordt een stuk stiller dankzij de geluiddempende werking. Amazone, een mix tussen een tropische houtsoort en een print. Schors, een intense houtstructuur met een verdiept reliëf. Flink met zijn 25 centimeter brede planken in versteend hout. Het zijn maar een paar dessins uit de moderne Fusion-collectie. Ook in een familiehuis moet een tikje glamour kunnen. Toch?

   
 •  
  Vinyl voor elke ruimte, woonstijl én ieder budget

  Novilon vtwonen, eigentijds en veelzijdig, echt persoonlijk

  Al sinds vele jaren werken de designers van Novilon samen met het team van vtwonen om zo een eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie te ontwerpen. Deze collectie van elegant hout, aaibaar grove linnen tot stoer denim, geeft elke ruimte een persoonlijk karakter. Helemaal vernieuwend is de combinatie van kamerbreed vinyl en pvc stroken in één collectie. U heeft de keuze uit 10 kleuren vinyl en 10 pvc stroken of tegels.

   
 •  
  Vinyl voor elke ruimte, woonstijl én ieder budget

  Novilon Nova, luxe met een tikkeltje extra elegantie

  De nieuwe Nova collectie heeft veel houtdessins en niet van echt te onderscheiden. De matte finish, de natuurlijke dessins en de brede en extra lange planken. Nova is een collectie met een luxe en warme uitstraling, toepasbaar in vrijwel elk interieur waarbij de vloer de comfortabele basis is. Het brede scala van houttinten past perfect in het kleurbeeld van vandaag. De vloeren van Novilon Nova laten het karakter van hout nog meer spreken. Alleen dan wel kamerbreed met het innovatieve en levensechte reliëf en door het effect van de verdiepte v-groef.

   
 •  
  Vinyl voor elke ruimte, woonstijl én ieder budget

  Novilon Viva, huiselijk bij elke gewenste woonomgeving of woonsfeer

  De Novilon Viva collectie combineert houtdessins met vernieuwende betonmotieven en krachtige steentinten, alsook enkele warme textieldessins. Dit betekent dat de collectie uitkomst biedt voor bijna alle (huis)kamers. Hiermee past deze collectie even goed in de hectiek van een druk gezinsleven als in een klassiek of modern appartement waar niet dagelijks kinderen over de vloer komen. Mooie houttinten, een mix van stoere vergrijsde, matte houtdessins met een breed plankmotief, warme nieuwe klassiekers met een subtiele plankbreedte en moderne, haast abstracte ’houten’ en bamboe. Door het mooie reliëf zijn de planken nauwelijks van echt te onderscheiden met dit verschil dat het contactgeluid minimaal is. Lekker rustig. Zeker als u onderburen heeft.

   
 •  
  Vinyl voor elke ruimte, woonstijl én ieder budget

  Novilon Prima, functioneel en prima geprijsd

  De Novilon Prima wordt gekenmerkt door unieke designs voor een aantrekkelijke prijs Deze collectie is speciaal ontworpen voor starters. Een kwalitatieve vloer met unieke en aansprekende designs voor een aantrekkelijke prijs. De dessins en kleuren doen zeker niet onder voor een andere Novilon vloer. De moderne betonkleuren zijn stoer en vernieuwend en de houtdessins zijn eigentijds en robuust. De mix van hout- en betondessins in heel herkenbare, hedendaagse kleuren maakt Novilon Prima toegankelijk, praktisch en zeer breed toepasbaar.

   
 •  
  Vinyl voor elke ruimte, woonstijl én ieder budget

  Novilon Pro, zorgeloos werken

  Kleurrijke vloeren die tegen een stootje kunnen Novilon Pro biedt verrassende kleuren die passen in de interieurtrends van vandaag en morgen en wordt geleverd in neutrale tinten en frisse accentkleuren. Door de sterke beschermlaag zijn deze vloeren uitermate geschikt voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik. Alle dessins in deze collectie zijn ontworpen over de volledige breedte van het vinyl. Doordat de vloeren zowel in 2 als in 4 meter breed geleverd worden, ontstaat een prachtig kamerbreed effect. Novilon Pro kan bovendien tot 40m2 los gelegd worden. Zo is het niet alleen een mooie, maar ook een praktische en efficiënte vloer..

   

Een vinylvloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Vocking Interieur

Omdat een vinylvloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf.

+ Read More

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

We willen geen concessies doen aan kwaliteit, niet beperkt zijn in mogelijkheden en u de nieuwste collecties van de internationale beurzen tonen. Bewezen collecties waar wij gegarandeerd achter kunnen staan. Daarom werken wij met de betere merken.
FILTER OP MERKEN:
Alles
Raam
Vloer
Wand

Meer vinylvloer inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook een vinylvloer direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor Novilon of ons huismerk NL Label.

Ontdek alle mogelijkheden van vinyl, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten