• Ons eigen merk NL Label binnenzonwering

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label binnenzonwering

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Ons eigen merk NL Label binnenzonwering

  Kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje
 • Luxaflex Duette Shades

  Lichtbeheersing en isolatie, het hele jaar door
 • Luxaflex Horizontale Jaloezieën

  Die kent iedereen als ....Luxaflex
 • Luxaflex Facette Shades

  Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof
 • Luxaflex Horren

  Laat frisse lucht binnen, maar houd insecten buiten

Vocking Interieur is dé zonwering specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in zonwering voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten waaronder Luxaflex. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van o.a. Luxaflex binnenzonwering, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe binnenzonwering. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen NL Label collectie binnenzonwering, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

+ Read More

 • Energiebesparend


  Veel kou (in de winter) of warmte (in de zomer) komt via uw ramen naar binnen. Door te kiezen voor de juiste zonwering kunt u veel energie besparen.

 • Voor speciale raamvormen

  O.a. Luxaflex Duette Shades zijn uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen en serres. Met de optie zijgeleiding kunnen Duette® Shades op een draai-kiep raam geplaatst worden, waardoor er vrijwel geen licht wordt doorgelaten aan de randen.

 • Kindveilige en comfortabele bedieningsopties

  Luxaflex beschikt over kindveilige (bedienings)systemen zoals SmartCord, LiteRise, gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.

 • Ongekend veel variatie in kleuren en materialen

  In het eigentijdse en uiteenlopende gamma van heel veel standaardkleuren en trendy kleuren vindt u zeker een tint die perfect past in uw interieur. De collectie wordt regelmatig aangevuld met één of meer kleuren volgens de nieuwste mode- en designtrends.

 • Top-down / bottom up

  Met de veelzijdige Top-Down / Bottom-Up van Luxaflex® kunt u het product overal positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van beide. Zo heeft u tegelijkertijd licht én privacy

De beste binnenzonwering; Vocking Interieur heeft 't allemaal in huis!

Uw Binnenhuisadviseur

Gratis advies over de best passende Luxaflex binnenzonwering?

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

We willen geen concessies doen aan kwaliteit, niet beperkt zijn in mogelijkheden en u wel de nieuwste collecties van de internationale beurzen tonen. En bewezen collecties waar wij gegarandeerd achter kunnen staan. Daarom werken wij met de betere merken.
FILTER OP MERKEN:
Alles
Raam
Vloer
Wand

Binnenzonwering inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook zonwering direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de binnenzonwering van Luxaflex en ons huismerk NL Label.

Ontdek alle mogelijkheden van zonwering, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten