Sluiten

Zonwering in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Vocking Interieur is de zonwering specialist

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in zonwering voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten waaronder Luxaflex. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van o.a. Luxaflex binnenzonwering, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe binnenzonwering. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen NL Label collectie binnenzonwering, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

Nieuwe binnenzonwering?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van gordijnen. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

 • Energiebesparend

  Veel kou (in de winter) of warmte (in de zomer) komt via uw ramen naar binnen. Door te kiezen voor de juiste zonwering kunt u veel energie besparen.

  Meer over binnenzonwering
 • Voor speciale raamvormen

  O.a. Luxaflex Duette Shades zijn uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen en serres. Met de optie zijgeleiding kunnen Duette® Shades op een draai-kiep raam geplaatst worden, waardoor er vrijwel geen licht wordt doorgelaten aan de randen.

  Meer over binnenzonwering
 • Kindveilige en comfortabele bedieningsopties

  Luxaflex beschikt over kindveilige (bedienings)systemen zoals SmartCord, LiteRise, gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.

  Meer over binnenzonwering
 • Ongekend veel variatie in kleuren en materialen

  In het eigentijdse en uiteenlopende gamma van heel veel standaardkleuren en trendy kleuren vindt u zeker een tint die perfect past in uw interieur. De collectie wordt regelmatig aangevuld met één of meer kleuren volgens de nieuwste mode- en designtrends.

  Meer over binnenzonwering

Onze zonwering adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Daarom werkt Vocking Interieur graag met de betere merken

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten