Sluiten

Modern & Design

Strakke lijnen en luxe materialen

In deze woonstijl vindt u veel kleur, luxe materialen en opvallende vormen. Het is een interieur met strakke lijnen en technische hoogstandjes waarin u telkens wordt verrast. Maak kennis met de woonstijl Modern & Design.

Strak, minimalistisch en opgeruimd

De unieke kwaliteiten van Modern & Design

In een Modern & Design interieur vindt u zorgvuldig gekozen kleuren, materialen en items die de aandacht trekken. Grote elementen worden gecombineerd met kleine accessoires. Dit alles zorgt voor een fris en uitgebalanceerd interieur.

 • Kleuren

  In deze woonstijl wordt veel gewerkt met kleuren. In meubels en accessoires, maar ook in vloeren, keukenfronten en raamdecoratie. Het gaat van harde primaire kleuren zoals blauw, rood en cognackleuren tot zachte pastelkleuren. In meer minimalistische interieurs wordt veel zwart, wit en grijs gebruikt.

 • Materialen

  In een modern interieur met design zijn altijd een aantal blikvangers te zien. Er worden materialen gebruikt zoals rvs, beton, marmer, kunststof en glas. Verschillende stof- en leersoorten worden met elkaar gecombineerd om spannende contrasten te creƫren. In deze interieurs vindt u geen overdaad aan materialen, maar zorgvuldig gekozen items die de aandacht trekken.

 • Sfeer

  Deze woonstijl zorgt voor een wereldse en mondaine uitstraling. Door de combinatie van verschillende materialen en het gebruik van kleur ontstaat er een warme sfeer. Doordat er een bewuste keuze is gemaakt voor meubels en andere elementen, zorgt dat voor een fris en gebalanceerd interieur.

 • Accessoires

  Accessoires zijn zorgvuldig gekozen en worden met mate gebruikt in deze woonstijl. Een theedoek met een fluorescerende rand, een bijzettafel met een opvallende vorm of een gebreide poef van schapenwol. Het zijn vaker grotere elementen dan kleine accessoires.

Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten