• Artelux gordijnstoffen

  Een toegankelijke collectie stoffen waarmee iedere emotie haalbaar is.
 • Artelux gordijnstoffen

  Een toegankelijke collectie stoffen waarmee iedere emotie haalbaar is.
 • Artelux gordijnstoffen

  Een toegankelijke collectie stoffen waarmee iedere emotie haalbaar is.
 • Artelux gordijnstoffen

  Een toegankelijke collectie stoffen waarmee iedere emotie haalbaar is.
 • Artelux gordijnstoffen

  Een toegankelijke collectie stoffen waarmee iedere emotie haalbaar is.

Vocking Interieur is dé Artelux specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Artelux voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Artelux gordijnstoffen, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

+ Read More

Nieuwe Artelux gordijnstoffen? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur!

 • Uni's, transparanten, ausbrenners

  Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in o.a. uni-stoffen in een breed kleurenpalet variërend in structuur, materiaal en stijl en fraaie transparanten en ausbrenners.

 • Ook exclusieve meubelstoffen

  Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffenconcept. Naast transparanten en ausbrenners ook rijke, soepelvallende jacquards én eigentijdse drukstoffen.

 • New Velvets, velours in een andere dimensie

  Artelux heeft internationaal faam gemaakt met haar unieke New Velvets collectie, waarmee men het vroegere velours gordijn een compleet nieuwe dimensie heeft meegegeven. De luxe New Velvets gordijnstoffen voelen fluweelzacht aan en zijn leverbaar in vele uni-kleuren maar ook in bedrukte varianten.

 • Luxe vouwgordijnen

  Binnen de Artelux collectie zijn kwaliteiten geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor verwerking tot vouwgordijn. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerd vouwgordijnsysteem

 •  
  Licht of duister?

  Transparant

  Het meest transparante gordijn is met name bedoeld voor het filteren van licht en wordt vaak als tussenlaag toegepast in combinatie met andere gordijnstoffen. Transparante gordijnen, ook wel vitrage genoemd, zorgen wel voor die subtiele lichtinval die het binnenleven zo anders maakt.

   
 •  
  Licht of duister?

  Semi-transparant

  Het semi-transparante gordijn is iets minder lichtdoorlatend dan het transparante gordijn en biedt daardoor iets meer kleurnuance. Semi-transparante gordijnen worden daarom veel als inbetweens toegepast tussen een vitrage en overgordijn in.

   
 •  
  Licht of duister?

  Lichtdoorlatend en toch privacy

  Voor wie wel graag licht wil binnen laten, maar geen behoefte heeft aan nieuwsgierige blikken van buitenaf, hebben wij geschikte stoffen.

   
 •  
  Licht of duister?

  Verduisterend

  Niet alleen voor slaapkamers zijn volledig verduisterende gordijnen een uitkomst. Ook in al die situaties waar overmatig zonlicht als hinderlijk wordt ervaren, kunt u dat licht buiten sluiten en de sfeer in huis exact krijgen zoals u wilt.

   

De zekerheid van perfect meten van uw Artelux gordijnen door Vocking Interieur

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuwe gordijnen en u wilt er wel met plezier vele jaren tegenaan kijken én van genieten. Om u een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan de stoffeerders van Vocking Interieur overlaten. Zij hebben voor elke situatie de perfecte oplossing.

+ Read More
 •  
  Confectie op maat

  Rails of roeden?

  De eerste keuze die gemaakt moet worden in de keuze tussen rails en roeden. Voor beide keuzes hebben wij een enorm aanbod aan keuzemogelijkheden van laag geprijsd standaard tot zeer exclusief op maat gemaakt, zoals bijvoorbeeld RVS roeden gesmeed exact in de vorm die past bij uw raamsituatie, uiteraard met bijpassende ringen. Of wat te denken van elekrische bediening op rails?


   
 •  
  Confectie op maat

  Hoeveel plooien wilt u?

  Een enkele wordt vaak toegepast voor gordijnen waarbij het effect van een groot patroon zichtbaar moet blijven. De meest toegepaste dubbele plooi zorgt altijd voor een mooie valling van het gordijn en kan voor zowel vitrage als zwaardere gordijnstoffen worden gebruikt. De triplooi zien we vaak terug in klassiekere interieurs. Bekijk het effect maar eens op de NL Label gordijnenpagina.


   
 •  
  Confectie op maat

  Het comfort van bediening op afstand

  Veel.gordijnen kunnen op afstand worden bediend. Ideaal voor hoge of moeilijk bereikbare ramen, maar ook voor alledaagse ramen is elektrische of radiografische bediening op afstand een uitkomst. Dat kan voor één gordijn, maar ook als onderdeel van een compleet Home Motion comfort systeem, waarmee u ook lichtpunten en apparatuur kunt bedienen, via een app zelfs waar u ook bent. Handig om vanaf vakantieadres toch te kunnen doen alsof u thuis bent. Wij kunnen u meerdere opties laten zien in onze woonwinkel.


   

Meer Artelux gordijnen inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook gordijnen direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de gordijnstoffen van Artelux. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van gordijnen, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten