• bece®

  Mode voor je raam
 • bece®

  Decoreer uw raam met de actuele trends
 • bece®

  Hoge kwaliteit, mooi afgewerkt

Vocking Interieur is dé bece® specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor bece® raamdecoratie voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van bece® raamdecoratie, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar raamdecoratie.

Kiest u voor bece® raamdecoratie, dan kiest u voor raamdecoratie waarbij actuele trends en mode is toegepast. Wij nemen uw bewuste keuze voor bece® raamdecoratie graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

+ Read More

Nieuwe bece® raamdecoratie? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Zelf de mate van lichtinval en privacy bepalen

  Bij Vocking Interieur begrijpen wij dat het fijn is om zelf de touwtjes in handen te hebben en uw raamdecoratie af te kunnen stemmen op uw wisselende persoonlijke voorkeuren. De collecties van bece® bieden hierbij voor u de uitkomst!

 • Bijzondere ramen decoreren zonder problemen

  U bent trots op uw bijzondere ramen. De unieke vorm van de ramen wilt u graag behouden en zo mooi mogelijk naar voren laten komen. Of uw raam nu schuin, op- of afloopt, in de vorm van een drie-, vijf- of zeshoek, of rond is. Voor elke raamvorm heeft bece® passende raamdecoratie.

 • Decoreer uw badkamer zorgvuldig

  Na een lange dag is het fijn om te kunnen ontspannen in een comfortabele badkamer. Creëer sfeer en privacy in uw badkamer met raamdecoratie. Bece® biedt in haar collecties verschillende stoffen en materialen aan voor vochtige ruimtes zodat u lang plezier zult hebben van de raamdecoratie.

 •  
  In welke sfeer voelt u zich op uw gemak?

  Uitstraling

  Het is goed om te bepalen welke uitstraling uw raamdecoratie moet hebben om aan te sluiten op de rest van uw interieur. In welke sfeer voelt u zich het meest op uw gemak? Vind het antwoord op die vraag in onze woonwinkel.

   
 •  
  Materiaal, kleur, transparantie

  Personalisatie

  U kunt op verschillende manieren de uitstraling van uw raamdecoratie, en daarmee uw interieur, bepalen. De materiaalkeuze, de kleur, transparantie en de decoratieve opties bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw raamdecoratie. Door de vele personalisatie opties van bece® bepaalt u die uitstraling helemaal zelf.

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag over welk type raamdecoratie geschikt is voor uw ramen. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw raamdecoratie. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste binnenzonwering lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u de beste deal kunt realiseren. Maak hier een afspraak voor persoonlijk advies!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe binnenzonwering. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten