• Berry Alloc Laminaat

  Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten
 • Berry Alloc laminaat

  Met het beste clicksysteem en vele andere patenten
 • Berry Alloc Laminaat

  Het A-merk speciaal door Vocking Interieur geselecteerd

Vocking Interieur is Berry Alloc specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in Berry Alloc laminaat voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook de meest uitgebreide Berry Alloc collectie met mooie stalenpresentaties. Daarnaast heeft zij ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook Berry Alloc laminaatcollectie, het A-merk laminaat van Vocking Interieur.

+ Read More

De voordelen van Berry Alloc laminaat?

 • Levenslang genieten van laminaat, in elke ruimte in huis

  Berry Alloc laminaatvloeren zijn duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33. Standaard formaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer. Verkrijgbaar met Best Loc® en Best Loc® X-Treme lockingsystemen, gedekt door een levenslange garantie.

 • Berry Alloc laminaat Naturals, jong, puur en trendy

  Berry Alloc biedt voor elke woonstijl en woonsituatie keuze uit maar liefst 10 laminaatcollecties. Bijvoorbeeld de fraaie Naturals-collectie met realistische houtpatronen in 22 kleuren en voorzien van Best Loc® X-Treme, Endless®, Woodstructure®+, Matlook®. Natuurlijk zijn ook bijpassende plinten, profielen en ondervloeren met verschillende geluidsabsorberende eigenschappen leverbaar.

 • Ongelooflijk onderhoudsvriendelijk laminaat

  Een laminaatvloer van Berry Alloc schuwt het zonlicht niet en is zeer krasbestendig. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jaren plezier kunt beleven aan uw vloer zonder dat er verkleuring optreedt. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten. Gebruik een stofzuiger met zachte parketborstel of gebruik droge elektrostatische stofdoekjes. Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer zonder probleem reinigen met een goed uitgewrongen dweil.

 • Je ziet ze niet en toch maken ze het verschil...de patenten van Berry Alloc

  BerryAlloc maakt deel uit van Beaulieu International Group, een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in België, en is een creatieve leider in de binnenhuisdecoratie, zowel voor thuis als voor commerciële projecten. BerryAlloc en zijn medewerkers delen de passie voor kwaliteit, innovatie en service. Dit vindt u allemaal terug in de vele patenten zoals Best Loc® en Best Loc® X-Treme lockingsystemen, Endless®, Woodstructure®+, Matlook®.

 •  
  Voordelen van een Berry Alloc laminaatvloer

  Zeer onderhoudsvriendelijk

  Even snel met de stofzuiger, duster of een vochtige doek, een laminaatvloer is in een mum van tijd weer helemaal schoon.


   
 •  
  Voordelen van een Berry Alloc laminaatvloer

  Meeverhuisbaar

  Omdat een laminaatvloer zwevend op de ondervloer wordt gelegd, is de vloer niet alleen snel te leggen, ook snel weer te verwijderen. Handig als u de vloer wilt verhuizen.


   

Een Berry Alloc vloer vraagt om een goede ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Vocking Interieur.

Omdat een goede Berry Alloc laminaatvloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf.

+ Read More

Meer Berry Alloc inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur .

Natuurlijk kunnen wij u ook een laminaatvloer direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom onder andere voor laminaatvloeren van Berry Alloc.

Ontdek alle mogelijkheden van laminaatvloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Berry Alloc laminaat €39,95 all-in

Berry Alloc

39,95

per m2

all-in

Naturals & Loft

Kijk op de actiepagina voor alle voorwaarden of vraag ernaar in onze winkel.

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten