• Bonaparte tapijt

  Voor iedereen met een expressieve levensstijl
 • Bonaparte tapijt

  Voor iedereen met een expressieve levensstijl
 • Bonaparte tapijt

  Voor iedereen met een expressieve levensstijl
 • Bonaparte tapijt

  Voor iedereen met een expressieve levensstijl
 • Bonaparte tapijt

  Voor iedereen met een expressieve levensstijl

Vocking Interieur is dé Bonaparte tapijt specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Bonaparte tapijt voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Bonaparte tapijt, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

+ Read More

Nieuw tapijt? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur!

 • Bonaparte tapijt, voor elke expressieve levensstijl

  De Bonaparte collectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch. In meerdere poolstructuren, van lage bouclé tot deze heerlijke hoogpool Bonaparte Chinchilla.

 • In de top 3 van stylisten..de Bonaparte Vintage

  Met Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends.

 • Vloerkleden op maat, kies afmeting, vorm, kleur, afwerking

  Door een Vloerkleed op Maat toe te passen als wooneiland verbind je verschillende meubelen - de bank, salontafel en het dressoir - tot een fraai geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte!

 •  

  Vocking Interieur is exclusief Bonaparte Diamond dealer

  Wie kiest voor het beste in tapijt kiest voor Bonaparte, een gerenommeerd wereldwijd bekend speler op de vloerenmarkt, die met haar Cradle-to-Cradle denk- en werkwijze alles in het werk stelt om met tapijt bij te dragen aan een gezondere leefomgeving. Vocking Interieur werkt al jaren intensief samen met Bonaparte en wij mogen ons dan ook Bonaparte Diamond dealer noemen. Met voor u alleen maar voordelen: de meest uitgebreide collecties en presentaties én de beste service en aanbiedingen. Eén service is bijvoorbeeld het gratis stalen bestellen, naar keuze geleverd bij u thuis of bij Vocking Interieur.

  Klik hier voor de inspirerende Bonaparte tapijtcollectie en om uw stalen te bestellen

  Bonaparte tapijtstaal bestellen
   

De zekerheid van perfect meten van uw Bonaparte tapijt door Vocking Interieur

Al onze vloerbekleding wordt speciaal voor u op maat besteld en gelegd. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuw tapijt en u wilt er wel met plezier vele jaren tegenaan kijken én van genieten. Om u een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan de stoffeerders van Vocking Interieur overlaten. Zij hebben voor elke situatie de best passende oplossing.

+ Read More
 •  
  Perfecte combinatie

  Vloerverwarming en tapijt

  Veel tapijten zijn geschikt zijn voor systemen met vloerverwarming en -koeling!

  Tapijt is behaaglijk, comfortabel en voelt warm aan, dempt geluid, zorgt voor een goede akoestiek en is vaak ook geschikt voor een vloerverwarming- en koelingssysteem. Omdat een woning met vloerverwarming via de vloer op temperatuur wordt gehouden, moet de vloerbedekking de warmte zo goed mogelijk doorgeven. Alleen dan kunt u optimaal genieten van uw vloerverwarming.


   
 •  
  Gemakkelijk in gebruik

  Onderhoud en tapijt

  Tapijt is eenvoudiger schoon te houden dan u wellicht denkt.

  Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode! De gouden regels zijn: houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur én stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum) en gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel.


   
 •  
  het beste geluidscomfort

  Geluiddemping en tapijt

  Tapijt dempt als geen andere vloer alle storende geluiden in huis.

  In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de TV, de radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam. In flats of appartementen zijn vooral de zogenaamde contactgeluiden berucht:geluid dat doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond. Tapijt biedt hier een oplossing voor. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het.Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie


   

Meer Bonaparte tapijt inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook vloerbekleding direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de tapijtcollectie van Bonaparte tapijt. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van Bonaparte tapijt, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

 •  
  Tapijtstructuren

  Bouclé of lussenpool

  Hierbij wordt het poolmateriaal gevormd door poollussen die van gelijke of ongelijke hoogte zijn. In het laatste geval spreken we van een hoog/laag structuur.

   
 •  
  Tapijtstructuren

  Geschoren bouclé of 'tip-sheared'

  Een lussenpooltapijt met een hoog/laag structuur waarvan bij de hoge lussen de top is afgesneden. Hierdoor ontstaat een afwisselend patroon van polen.


   
 •  
  Tapijtstructuren

  Moquette, gesneden pool of 'cut-pile'

  Bij dit tapijt zijn alle poollussen in het poolmateriaal tijdens het weven of tuften doorgesneden.

   
 •  
  Tapijtstructuren

  Velours

  In principe is een velours-tapijt een moquette tapijt met een lage poolhoogte en dicht op elkaar gezette polen. Het garen is gemaakt van fijn vezelmateriaal, waardoor het tapijtoppervlak gekenmerkt wordt door een fluwelig en glad oppervlak.


   
 •  
  Tapijtstructuren

  Frisé

  Bij een friséstructuur zijn de polen eveneens doorgesneden maar is het tapijtgaren overtwijnd. Getwijnd garen bestaat uit een aantal in elkaar gedraaide garens. In het pooloppervlak is, in tegenstelling tot de moquette-structuur, vrijwel iedere pool afzonderlijk van de andere pool te onderscheiden. Frisé-tapijt heeft een levendige oppervlakte structuur.

   
 •  
  Tapijtstructuren

  Saxony

  Saxony is een frisé-tapijt, maar dan met langere polen. Het ziet er daardoor wat minder compact uit. Door de hoge polen heeft het een luxueuze uitstraling

  6

   
 •  
  Tapijtstructuren

  Shag of semi-shag

  Wanneer men de polen nog langer maakt en de pooldichtheid gering blijft, zullen polen omvallen. Het tapijtoppervlak dat als gevolg hiervan ontstaat wordt shag-structuur genoemd en heeft een warrig en speelse uitstraling. Afhankelijk van de poolhoogte spreekt men van ‘shag’ of ‘semi-shag’. Shag tapijt heeft langere polen dan semi-shag


   

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten