• Brink & Campman karpetten

  Collecties met spannende structuren en de laatste trends
 • Vocking Interieur is dé Brink & Campman specialist

  in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten
 • Brink & Campman

  Karpetten die comfort, kwaliteit en duurzaamheid uitstralen

Vocking Interieur is dé Brink & Campman specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in karpetten voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Brink & Campman, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een geschikte vloer.

Kiest u voor karpetten van Brink & Campman, dan kiest u voor een warme, of juist strakke uitstraling in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor een Brink & Campman karpet graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.


+ Read More

Nieuw Brink & Campman karpet? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Made in Holland

  In eigen huis worden door Brink & Campman voortdurend nieuwe collecties bedacht en ontwikkeld. Voor dit proces worden zelf ontwikkelde garens gebruikt die vervolgens geverfd en geweven worden in de mooiste creaties. Dit gebeurt allemaal gewoon in Holland! En toch wordt onze collectie in wel 50 verschillende landen verkocht.

 • Echt handwerk door de meester

  Het gebruik van de mooie, natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces leiden tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct. En mocht er dan toch iets mis zijn, dan wordt dat tijdens de kwaliteitstest die met mensenhanden wordt uitgevoerd, meteen opgemerkt. Vervolgens zal dit door de meester zelf worden hersteld.

 • Met beide benen op de grond

  Letterlijk gezien heel logisch voor een bedrijf in vloerkleden, maar er wordt mee bedoeld dat er ‘feeling’ met de markt moet zijn. Brink & Campman wil op de hoogte zijn van trends en een relatie met u opbouwen voor een succesvolle samenwerking.

 •  

  Wereldse collectie

  Een vloer is bepalend voor de sfeer in uw huis. Door onze internationale focus kunnen we een wereldse collectie aanbieden, met hier en daar een lokaal accent. Het creëren van elke gewenste sfeer is hierdoor mogelijk, zodat u uw interieur helemaal eigen kunt maken.


   
 •  

  Onmisbaar element

  Een samenhangend interieur geeft een huis echt sfeer, het is tenslotte uw eigen plekje. Een vloer is hier een onmisbaar element in. Om uw vloer perfect op uw interieur te laten aansluiten gaan wij hier graag samen met u voor zitten. Dit kan bij ons in de showroom, maar natuurlijk ook bij u thuis om de sfeer optimaal te beleven.

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag over welk type karpet geschikt is voor uw kamer. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw karpet. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop. Kom bij ons langs om deze service zelf te ervaren.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste karpet of vloerkleed lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Maak hier een afspraak!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe karpet. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten