• De Ploeg

  Ambachtelijke kwaliteitsgordijnstoffen
 • De Ploeg

  Mooie materialen voor mooie mensen
 • De Ploeg

  Functioneel, origineel, goed..

Vocking Interieur is dé De Ploeg specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor De Ploeg gordijnstoffen in de voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van de stoffen van De Ploeg, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen.
Kiest u voor De Ploeg, dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Wij nemen uw keuze voor De Ploeg stoffen graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden

+ Read More

Nieuwe De Ploeg gordijnen? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • De Ploeg met SmartCord vouwgordijnbediening

  Bij Vocking Interieur zijn we voortdurend bezig met innovatie. We begrijpen dat u graag mee gaat met de hedendaagse ontwikkelingen. SmartCord biedt u de mogelijkheid van snellere bediening. Het is vernieuwend, praktisch en bovendien zeer kindveilig.

 • Gecertificeerde kwaliteitsgordijnen

  De gordijnstoffen uit de collectie van De Ploeg zijn getest en ISO 6940-6941 gecertificeerd, dat wil zeggen dat de stoffen vlamvertragend zijn. Daarnaast zijn de gordijnen professioneel wasbaar en hebben hoge lichtechtheidswaarden. De Ploeg werkt aan duurzame ontwikkeling; de productieprocessen verlopen volgens de 'Greencode'-normering.

 • Meer dan 100 kleurstellingen

  Bij Vocking Interieur vinden wij het belangrijk dat iedereen kwalitatief hoogwaardige gordijnen moet kunnen verkrijgen in zijn eigen stijl- en kleurvoorkeur. De Ploeg biedt verschillende basiskwaliteiten in meer dan 100 kleurstellingen. De stoffen zijn geverfd in eigen De Ploeg kleuren. Van neutrale kleuren tot diepe, heldere kleuren; alles is mogelijk.

 •  
  Licht of duister?

  Sfeerbepalend

  Licht bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw huis. Gordijnen zijn dus van grote invloed op de sfeer bij u thuis. Waarbij voelt u zich het meest op uw gemak en welke gordijnen passen daarbij? Vind het antwoord op die vraag in onze woonwinkel.

   
 •  
  U goed voelen

  Comfort

  Comfort heeft alles te maken met uw gemoedstoestand. Het ultieme comfort wordt bereikt als u zich goed voelt in uw leefomgeving. Een goed binnenklimaat bevordert uw welzijn en gordijnen kunnen hier een grote rol inspelen. Bij De Ploeg staan comfort en de mens centraal.

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag over welk type gordijnen geschikt is voor uw ramen. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw gordijnen. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop. Kom bij ons langs om deze service zelf te ervaren.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste gordijnen lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Maak hier een afspraak!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe gordijnen. Ditkan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten