• Eijffinger behang, gordijnen en interieurstoffen

  Decorate your world
 • Eijffinger behang, gordijnen en interieurstoffen

  Decorate your world
 • Eijffinger behang, gordijnen en interieurstoffen

  Decorate your world
 • Eijffinger behang, gordijnen en interieurstoffen

  Decorate your world
 • Eijffinger behang, gordijnen en interieurstoffen

  Decorate your world
 • Eijffinger behang, gordijnen en interieurstoffen

  Decorate your world
 • Eijffinger behang, gordijnen en interieurstoffen

  Decorate your world

Vocking Interieur is dé Eijffinger specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Eijffinger voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Eijfffinger, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuw behang of nieuwe gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

+ Read More

Nieuw Eijffinger behang en gordijnen? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Trendsetter

  Eijffinger is een trendsetter op het gebied van gordijnen en behang. Het is niet voor niets dat Eijffinger vaste gast is bij woonprogramma’s, bij de vtwonen en al jaren de set van Goede Tijden, Slechte Tijden aankleedt.

 • Om vrolijk van te worden

  Eijffinger is bij uitstek de leverancier van behang waar u vrolijk van wordt. Klinkende namen als Ibiza, Flamenco en het bekende Pip design, brengen kleur en leven in uw kamer. Maar uiteraard zijn er ook rustigere designs voor een ingetogen sfeer.

 • Wallpower

  Foto’s of afbeeldingen die een hele muur beslaan? Dat kan met de Wallpowers van Eijffinger. Zo brengt u wel makkelijk de natuur in huis of juiste de gezelligheid van een drukke stad. Maar ook voor kinderkamers zijn er leuke “muurschilderingen”, waar de kinderen zelf een leuk verhaal bij kunnen verzinnen.

 • Eijffinger gordijnen

  Misschien iets minder bekend, maar Eijffinger levert naast behang ook gordijnstoffen. In veel gevallen zijn de stoffen qua kleur en dessin passend bij het behang. Maar los zijn ze uiteraard ook erg leuk.

De zekerheid van perfect opmeten van de benodigde hoeveelheid Eijffinger behang door Vocking Interieur

Zeker bij behang is het van belang dat u exact de juiste hoeveelheid besteld en niet hoeft na te bestellen. Daarom rekenen wij graag voor u uit wat u minimaal en maximaal aan behang nodig heeft en krijgt u van onze alle benodigde instructies om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen. Als u dat wilt kunt u het behangen ook aan onze vakmensen overlaten.

+ Read More
 •  
  Heel veel behangsoorten

  Fotobehang Wandposter

  Fotowanden in diverse afmetingen. NL Label fotobehang is in vrijwel iedere afmeting te krijgen. Dus ook op de maat van uw wand. Maak van uw mooiste vakantiefoto een hele muur.

   
 •  
  Heel veel behangsoorten

  Vlies behang

  Behang met een papieren of vinyl toplaag en met een onderrug van vlies. Biologisch afbreekbaar en exclusief milieu- en gezondheidbelastende substanties. Na gebruik baan voor baan droog van de muur te verwijderen.

   
 •  
  Heel veel behangsoorten

  Flock

  Behang met een fluwelen opdruk wordt ook wel velours, veloute of flock genoemd. Openstaande fluwelen polen zorgen voor het zachte toplaagje met een exclusieve uitstraling. De velourse wandbekleding heeft zelfs een isolerende en geluiddempende werking en is in vele patronen en stijlen verkrijgbaar.

   
 •  
  Heel veel behangsoorten

  Glassbeads

  Het licht speelt met de glassbeads in de cirkelpatronen en facetten bestaand uit diamantjes die zijn verwerkt in het dessin.

   

Meer Eijffinger behang en gordijnen inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook behang direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor behang en gordijnstoffen van Eijffinger. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.


Ontdek alle mogelijkheden, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

 •  
  Confectie op maat

  Rails of roeden?

  De eerste keuze die gemaakt moet worden in de keuze tussen rails en roeden. Voor beide keuzes hebben wij een enorm aanbod aan keuzemogelijkheden van laag geprijsd standaard tot zeer exclusief op maat gemaakt, zoals bijvoorbeeld RVS roeden gesmeed exact in de vorm die past bij uw raamsituatie, uiteraard met bijpassende ringen. Of wat te denken van elekrische bediening op rails?


   
 •  
  Confectie op maat

  Hoeveel plooien wilt u?

  Een enkele wordt vaak toegepast voor gordijnen waarbij het effect van een groot patroon zichtbaar moet blijven. De meest toegepaste dubbele plooi zorgt altijd voor een mooie valling van het gordijn en kan voor zowel vitrage als zwaardere gordijnstoffen worden gebruikt. De triplooi zien we vaak terug in klassiekere interieurs. Bekijk het effect maar eens op de NL Label gordijnenpagina.


   
 •  
  Confectie op maat

  Het comfort van bediening op afstand

  Veel gordijnen kunnen op afstand worden bediend. Ideaal voor hoge of moeilijk bereikbare ramen, maar ook voor alledaagse ramen is elektrische of radiografische bediening op afstand een uitkomst. Dat kan voor één gordijn, maar ook als onderdeel van een compleet Home Motion comfort systeem, waarmee u ook lichtpunten en apparatuur kunt bedienen, via een app zelfs waar u ook bent. Handig om vanaf vakantieadres toch te kunnen doen alsof u thuis bent. Wij kunnen u meerdere opties laten zien in onze woonwinkel.


   

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten