• Vocking Interieur is de Flamingo Parket specialist

  in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten
 • Flamingo Parket

  Prachtig parket voor een mooie prijs

Vocking Interieur is dé Flamingo Parket specialist in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Flamingo Parket voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Flamingo Parket, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een geschikte vloer.

Kiest u voor Flamingo Parket, dan kiest u voor een Nederlandse vloer in uw huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Flamingo Parket graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.


+ Read More

Nieuw Flamingo Parket? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Kwaliteit in eigen hand

  Flamingo Parket koopt vers gezaagd ruw hout in, en zorgt zelf voor het drogen, produceren en afwerken van de producten. Hierdoor hebben zij de kwaliteit van de producten zelf in de hand, kunnen ze scherpe prijzen hanteren en zijn zij flexibel in eventuele veranderingen die u wenst.

 • Service en materialen van A tot Z

  Niet met uw vloer alleen kan Flamingo Parket u helpen, ook met het onderhoud en de daarbij behorende materialen. Van olie en was tot schuurmaterialen en van roosters tot ondervloeren; bij Vocking Interieur helpen we u bij het vinden van de perfecte uitrusting van Flamingo Parket voor bij uw vloer.

 • Een uitgebreid assortiment

  Iedere soort hout zorgt weer voor een andere sfeer in huis, en Flamingo Parket heeft een uitgebreid assortiment met ruime keuze. Grove houten planken kunnen zorgen voor een stoere uitstraling en een donkere fijne plank kan juist weer zorgen voor een knusse uitstraling. Wat goed bij u past, zoeken we graag met u uit tijdens een vrijblijvend interieuradvies bij Vocking Interieur, of bij u thuis.

 •  
  De basis voor uw interieur

  Juiste keuze

  Een vloer is de basis voor uw hele interieur. Daarnaast is het een investering voor langere tijd, waardoor het zo belangrijk is dat u een keuze maakt waar u op lange termijn gelukkig mee blijft. Bij de keuze uit verschillende soorten parket helpen wij u graag zodat uw vloer precies aansluit op uw wensen en behoeften.

   
 •  
  Wat, waar en hoe u het wilt

  Oplossingen

  Ons doel is onze klanten te geven wat ze willen, wanneer ze het willen, hoe ze het willen, waar ze zich ook bevinden. We bieden u snelle, flexibele doelgerichte oplossingen om een superieure kwaliteitsstandaard te bereiken waar Flamingo Parket voor staat.

   

De beste service van onze ervaren medewerkers

We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe vloer geen alledaagse bezigheid voor u is. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers bij Vocking Interieur kunnen wij u alles vertellen over al onze soorten vloeren. Daarnaast kunnen wij u helpen met de benodigde instructies voor het onderhouden van uw vloer. Maak een afspraak bij ons in de woonwinkel, of wij komen bij u thuis langs.

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe vloer. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Wij van Vocking Interieur snappen heel goed dat het met zo veel keuze in vloeren niet meevalt om een keuze te maken. Zeker niet als u hier niet in thuis bent. Daarom nodigen wij u uit in onze woonwinkel om u te laten inspireren door de vele verschillende mogelijkheden, en natuurlijk staan wij voor u klaar met antwoorden op al uw vragen!

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten