• Hollandsche Vloeren

  Rustiek eiken vloeren; de blikvanger in huis
 • Vocking Interieur is dé Hollandsche Vloeren specialist

  in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Vocking Interieur is dé Hollandsche Vloeren specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Hollandsche Vloeren voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Hollandsche Vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een houten vloer.

Kiest u voor Hollandsche Vloeren , dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw keuze voor Hollandsche Vloeren graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.


+ Read More

Nieuwe Hollandsche Vloeren parketvloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Rustiek eiken vloeren

  Ons parket van Hollandsche Vloeren is van rustiek eiken. Dit betekent dat er knoesten in de planken voorkomen, wat de vloer een mooie robuuste uitstraling geeft. Door blootstelling aan zonlicht zullen er natuurlijke kleurveranderingen optreden en door het belopen zullen er krasjes ontstaan waardoor de vloer echt gaat leven.

 • 30 jaar woonplezier

  Van de vloeren van Hollandsche Vloeren heeft u 30 jaar lang woonplezier, en wij geven u 10 jaar garantie. Dit is onder andere omdat de vloeren gemakkelijk te onderhouden zijn, water- en vuilafstotend zijn, en een hardwax-olie toplaag hebben waardoor ze een hoog belastbaar oppervlak hebben.

 • De vloer voor iedereen

  Iedereen wordt blij van een vloer die makkelijk te onderhouden is, maar er zijn nog meer voordelen aan het parket van Hollandsche Vloeren. Ze zijn kindvriendelijk, plaatselijk te repareren, verhuisbaar en geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Dit maakt dat de vloeren in vrijwel ieder huishouden passen.

 •  
  Een goede keuze

  Investering

  Een vloer is de basis voor uw hele interieur, en het parket van Hollandsche Vloeren is zeer bepalend voor de sfeer in uw huis. Daarnaast is het een investering voor langere tijd, waardoor het zo belangrijk is dat u een keuze maakt waar u op lange termijn gelukkig mee blijft. Bij de keuze uit verschillende soorten parket helpen wij u graag zodat uw vloer precies aansluit op uw wensen en behoeften.


   
 •  
  steden, dorpen, duinen

  Sferen

  Wij bieden u de 3 verschillende collecties van Hollandsche Vloeren; steden, dorpen en duinen. Met deze drie collecties zijn alle mogelijke sferen in huis te creëren, van klassiek tot modern. De ervaren medewerkers van Vocking Interieur helpen u graag, bij het adviseren over de beste keuze bij uw interieur tot over het onderhoud.

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag over welk type vloer geschikt is voor uw interieurstijl. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw vloer. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Kom bij ons langs in de woonwinkel voor persoonlijk advies!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe vloer. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten