• JAB

  Altijd de nieuwste trends
 • JAB

  De meest gevarieerde tinten
 • JAB

  Voor een uitnodigende sfeer bij u thuis

Vocking Interieur is dé Jab specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Jab gordijnstoffen in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Jab, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen.

Kiest u voor Jab, dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Jab graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.


+ Read More

Nieuwe Jab gordijnen? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Voel u vrij in uw huis

  De gordijnen van Jab functioneren niet alleen als bescherming tegen zon, maar ook als bescherming voor uw privacy. Bij Vocking Interieur begrijpen we dat dat belangrijk voor u is. U kunt dus optimaal blijven genieten van de buitenwereld zonder dat iemand anders mee kan genieten met uw persoonlijke leven.

 • Wat uw stijl ook is

  De inrichting van uw huis is erg persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen stijl. De collectie gordijnstoffen van Jab bestaat uit legio verschillende stijlen. Van klassiek tot modern, van bloemen tot design. Ook is er een ruime keus uit de verschillende weef- of druktechnieken waardoor er altijd een gordijn is dat perfect bij uw stijl past. Natuurlijk adviseren we u hier graag over!

 • Populair: Jab Saba

  Een veel verkocht Jab overgordijn is de Jab Saba. Deze uit 100% synthetisch garen geproduceerde stof heeft de uitstraling van zijden overgordijnen. De Jab Saba verandert van kleur zodra de lichtinval verandert. Dankzij de populariteit is de prijs ook nog eens erg aantrekkelijk.

 •  
  Bepaal uw uistraling

  Warm

  Omdat huizen vaak bestaan uit steen of andere koude materialen is textiel voor de warmte of sfeer een graag geziene aanvulling. Dit kan natuurlijk met gestoffeerde meubelen, maar ook gordijnen kunnen hierbij van grote invloed zijn. Ervaar zelf wat gordijnen met de sfeer bij u in huis kunnen doen en kom naar onze woonwinkel.


   
 •  
  Maak uw huis eigen

  Sfeervol

  Een huis wordt pas echt uitnodigend en sfeervol als het een mooi samenhangend interieurontwerp heeft. Gordijnen dragen bij aan de sfeer van uw interieur en maken uw huis eigen. Kom naar onze woonwinkel en ontdek welk gordijn uw interieur past.


   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag over welk type gordijnen geschikt is bij uw interieurstijl. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw gordijnen. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste gordijnen lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Kom bij ons langs in de woonwinkel voor persoonlijk advies!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe gordijnen. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten