• Jabo puur natuur tapijt

  Het verhaal van Jan Bosman en zijn passie om hennep, sisal en kokosvezels te verwerken tot kamerbreed natuurtapijt
 • Jabo puur natuur tapijt

  Het verhaal van Jan Bosman en zijn passie om hennep, sisal en kokosvezels te verwerken tot kamerbreed natuurtapijt
 • Jabo puur natuur tapijt

  Het verhaal van Jan Bosman en zijn passie om hennep, sisal en kokosvezels te verwerken tot kamerbreed natuurtapijt
 • Jabo puur natuur tapijt

  Het verhaal Jan Bosman en zijn passie om hennep, sisal en kokosvezels te verwerken tot kamerbreed natuurtapijt
 • Jabo puur natuur tapijt

  Het verhaal van Jan Bosman en zijn passie om hennep, sisal en kokosvezels te verwerken tot kamerbreed natuurtapijt

Vocking Interieur is dé Jabo Tapijt specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Jabo Tapijt voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Jabo tapijt, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.


+ Read More

Nieuw Jabo tapijt? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Jabo Sisal puur natuur tapijt

  Sisal is een echt natuurproduct! Het wordt gewonnen uit de bladeren van de agave, geweven tot een bijzonder sterk tapijt met een puur natuur uitstraling. Geschikt voor intensief belopen ruimten en in elk ecobewust interieur.


 • Jabo Wool puur natuur tapijt

  Wol is een fantastische natuurlijke grondstof voor hoogwaardig tapijt. Van nature veerkrachtig en vuilafstotend, gecombineerd met de weef- en knooptechnieken van Jabo resulterend in een echt exclusieve vloerbekleding.

 • Jabo Carpets

  Alle Jabo natuurtapijten zijn zeer geschikt als karpet en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. De afwerking met een harmoniërende of juist contrasterende lederen rand behoort tot onze favorieten.

De zekerheid van perfect meten van uw Jabo tapijt door Vocking Interieur

Al onze vloerbekleding wordt speciaal voor u op maat besteld en gelegd. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuw tapijt en u wilt er wel met plezier vele jaren tegenaan kijken én van genieten. Om u een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan de stoffeerders van Vocking Interieur overlaten. Zij hebben voor elke situatie de best passende oplossing.

+ Read More

Meer Jabo tapijt inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook vloerbekleding direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de tapijtcollectie van Jabo tapijt. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van Jabo tapijt, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

 •  
  Perfecte combinatie

  Vloerverwarming en tapijt

  Veel tapijten zijn geschikt zijn voor systemen met vloerverwarming en -koeling!

  Tapijt is behaaglijk, comfortabel en voelt warm aan, dempt geluid, zorgt voor een goede akoestiek en is vaak ook geschikt voor een vloerverwarming- en koelingssysteem. Omdat een woning met vloerverwarming via de vloer op temperatuur wordt gehouden, moet de vloerbedekking de warmte zo goed mogelijk doorgeven. Alleen dan kun je optimaal genieten van je vloerverwarming.


   
 •  
  Gemakkelijk in gebruik

  Onderhoud en tapijt

  Tapijt is eenvoudiger schoon te houden dan u wellicht denkt.

  Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode! De gouden regels zijn: houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur én stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum) en gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel.


   
 •  
  het beste geluidscomfort

  Geluiddemping en tapijt

  Tapijt dempt als geen andere vloer alle storende geluiden in huis.

  In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de TV, de radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam. In flats of appartementen zijn vooral de zogenaamde contactgeluiden berucht:geluid dat doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond. Tapijt biedt hier een oplossing voor. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het.Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie


   

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten