• JASNO shutters

  Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen
 • JASNO shutters

  Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen
 • JASNO shutters

  Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen
 • JASNO shutters

  Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen
 • JASNO shutters

  Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen
 • JASNO shutters

  Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen
 • JASNO shutters

  Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen

Vocking Interieur is dé JASNO Shutters specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor JASNO Shutters voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van JASNO shutters, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar shutters. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken

+ Read More

Nieuwe shutters? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Primewood shutters

  Kies voor Primewood shutters uit verschillende beits- en lakkleuren uit onze JASNO-collectie. Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor de FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is.Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.

 • Ecowood shutters

  Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Doordat JASNO ook dit ‘restproduct’ gebruikt, gaan ze nog efficiënter om met het hout. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meestgevraagde wittinten uit onze JASNO-collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm en 89mm lamellen

 • Ecowood Plus

  Ecowood Plus is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters leverbaar in 18 lakkleuren.
  De Ecowood shutters zijn uitstekend te combineren in een woonruimte met de Primewood shutters. Beide typen shutters toepassen in één raamopening is niet aan te bevelen vanwege kleine verschillen in uitvoering.

 • Veel maatwerkopties

  JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Bijvoorbeeld de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de JASNO shutters zo opvallend mooi en oersterk. Bekijk hieronder alle pluspunten van onze JASNO shutters. JASNO biedt vier opties voor de montage van shutters:. Welke u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Wij adviseren u uiteraard en meten alles vakkundig voor u op.

 •  
  Veel maatwerkopties

  Verzonken scharnieren

  Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! U herkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

   
 •  
  Veel maatwerkopties

  Pengatverbinding

  De zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.


   
 •  
  Veel maatwerkopties

  Technische zijstijl

  De zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.


   
 •  
  Veel maatwerkopties

  Kwartiersgezaagde lamellen

  De lamellen van JASNO shutters zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum.


   
 •  
  Veel maatwerkopties

  Lakafwerking

  De shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak


   

De zekerheid van perfect meten van uw JASNO shutters door Vocking Interieur

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuwe shutters en u wilt er wel met plezier vele jaren tegenaan kijken én van genieten. Om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan de stoffeerders van Vocking Interieur overlaten. Zij hebben voor elke situatie een perfecte oplossing. Bekijk de complete collectie shutters.

+ Read More
 •  
  Eenvoudige bediening, veel keuze

  Hoe wilt u de shutters open of dicht doen?

  - Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen

  - Geschakelde panelen die elk naar één kant wegklappen

  - Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails (ideaal bij hoge en brede shutters)

  - Schuifrail: u schuift de shutters voor elkaar over een rails (ideaal bij weinig ruimte of kastenwand)

  - 180 graden shutters op een vouwrailsysteem (panelen klappen 180 graden om, geschikt voor op de dag montage)

  - Paneel met de hand wegnemen (ideaal om ramen te lappen)

  Kies uit twee mogelijkheden voor de bediening van de lamellen

  - Verticale bedieningslat aan de voorzijde van de lamellen

  - Silentview: bediening aan de lamellen zelf, de verticale bedieningslat ontbreekt, het bedieningsmechanisme is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl


   

Meer shutterinspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook shutters direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de shutters van JASNO shutters. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van JASNO shutters, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Kijk voor de complete collectie op jasnoshutters.nl

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten