• Kendix gordijnen

  Inspiratie voor modern wonen
 • Kendix gordijnen

  Haal de schoonheid van uw huis naar boven
 • Kendix gordijnen

  Iets exclusiefs voor uw interieur

Vocking Interieur is dé Kendix specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Kendix in de regio. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Kendix maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen.

Kiest u voor Kendix dan kiest u voor moderne, exclusieve gordijnen. Wij nemen uw bewuste keuze voor Kendix graag serieus. Daarom adviseren u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

+ Read More

Door ervaren ontwerpers

Ervaring staat bij Vocking Interieur hoog in het vaandel, zo ook bij Kendix. De Kendix ontwerpers zijn grotendeels opgeleid opde Design Academy Eindhoven en hebben ieder hun ervaring opgedaan bij ontwerpers, trendanalisten en architecten.


Actualiteit in het design

Vandaag de dag zijn we allemaal het liefst zo actueel mogelijk.Bij Kendix vormen actuele ontwikkelingen in architectuur, cultuur, design enkunst de basis voor ideevorming. Het vertalen van deze inspiratie tot een toepasbare stof voor een inspirerend interieur is het doel van Kendix.

Amazing colours

Bij Vocking Interieur weten wij dat het kiezen van de juiste kleuren voor de stijl van uw interieur lastig kan zijn. Kendix presenteert de collecties in zes kleur- en woonsfeer groepen. Deze dienen ter inspiratie voor kleurcombinaties en woonideeën.

 •  

  Voor de stijl die bij u past

  Wat past het meest bij u? Een huis vol kleur, een huis vol zon of een huis met elementen uit de wonderlijke natuur? Of wilt u juist een huis dat de huidige tijd reflecteert? Ontdek het in onze woonwinkel en vind de stijl die bij u en uw huis past.

   
 •  

  Bepaal de juiste sfeer

  Het is goed om te bepalen welke uitstraling jouw gordijnen moeten hebben om aan te sluiten op de rest van je interieur. In welke sfeer voelt u zich het meest op uw gemak? Kom het uitproberen en vind het antwoord op die vraag in onze woonwinkel in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag welk type gordijnen geschikt is voor uw ramen. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw gordijnen. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop.


Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste gordijnen lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken

Neem een kijkje in onze inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe gordijnen. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten