• Forbo Marmoleum

  De meest natuurlijke en kleurrijke linoleumvloer

Vocking Interieur is dé Marmoleum specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Forbo Marmoleum voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Forbo Marmoleum, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.


+ Read More

Nieuwe marmoleum vloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Natuurlijk, ecologisch en economisch

  Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen behoort het tot de meest milieuvriendelijke vloeren.

 • Marmoleum voelt zich thuis in iedere woonstijl

  Met geen enkele andere vloer kunt u creatief zoveel kanten op als met Marmoleum. Niet voor niets werken architecten en binnenhuisadviseurs graag met deze met natuurlijke pigmenten gekleurde vloer.

 • Een fascinerende wereld van kleuren en dessins

  Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Je creëert er niet alleen een praktische vloer mee, ook qua design en kleur kunt u zich volledig uitleven. En daar helpen wij u graag bij.

 • Lange levensduur en de laagste levensduurkosten

  Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten.

 •  
  Voordelen van een Marmoleum-vloer

  Natuurlijke grondstoffen

  Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen: jute, hars, houtmeel en kalksteen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Het winnen van hars is een continu proces, terwijl het houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze eenvoudige, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum.


   
 •  
  Voordelen van een Marmoleum-vloer

  Optimale levenscyclus

  Na een levensduur van 30 jaar of meer kan de cyclus opnieuw beginnen. Marmoleum kan worden gecomposteerd omdat het volledig afbreekbaar is. Marmoleum behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar ook al diverse erkenningen voor gekregen. Het internationaal erkende Swan label, de Blue Angel certificering, het Noord- Amerikaanse Sequoia Seal of meer specifieke labels als Nature Plus of het Oostenrijkse milieulabel.


   
 •  
  Voordelen van een Marmoleum-vloer

  Topshield toplaag

  In omgevingen met zeer zwaar gebruik, zoals scholen, ziekenhuizen, kantoren en openbare gebouwen, heeft Marmoleum met Topshield2 zich alweer ruimschoots bewezen. De eisen zijn hier bijzonder hoog als het gaat om hygiene, slijtvastheid en eenvoud van onderhoud. Vuil, slijtage, krassen en vlekken. De vloer kan heel wat hebben! Met Marmoleum kiest u voor een vloer die altijd als nieuw is en meteen klaar voor gebruik. Ondanks dat Topshield2 een uitstekende toplaag is dient de vloer te worden onderhouden. Stofwissen en vlekverwijderen vormen de basis,

   

Een Marmoleum-vloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. Perfecte klus voor de stoffeerders van Vocking Interieur

Omdat een Marmoleum-vloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf. Een kolfje naar de hand van onze stoffeerders, zij egaliseren uw ondervloer spiegelglad. Uw garantie voor een vloer waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

+ Read More

Meer Marmoleum-vloer inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook een linoleumvloer direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor Forbo Marmoleum. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van Marmoleum, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Marmoleum €59,95 All-in

Marmoleum

59,95

per m2

all-in

Kijk op de actiepagina voor alle voorwaarden of vraag ernaar in onze winkel.

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten