• mFLOR

  Innovatieve designvloeren
 • mFLOR

  De ideale vloeroplossing
 • mFLOR

  Voor een natuurgetrouwe uitstraling

Vocking Interieur is dé mFLOR specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor mFLOR voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van mFLOR, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een geschikte vloer.

Kiest u voor mFLOR, dan kiest u voor een natuurgetrouwe uitstraling van uw PVC. Wij nemen uw bewuste keuze voor mFLOR graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.


+ Read More

Nieuwe mFLOR vloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Milieuvriendelijke keuze

  Bij Vocking Interieur maken wij milieuvriendelijke en duurzame keuzes. Ook mFLOR geeft om het milieu. Zij investeren continu in milieuvriendelijke producten en productieprocessen. De mFLOR fabriek beschikt over de ISO-14001 certificering, wat inhoudt dat het effect van de productie neutraal is op de lokale omgeving.

 • Natuurgetrouwe uitstraling door innovatieve dessins

  mFLOR werkt met natuurechte, zelf ontwikkelde dessins en extra grote afmetingen. Zo toont en voelt uw vloer precies zoals de natuurlijke producten hout en steen. De natuurgetrouwe uitstraling wordt onder andere bereikt door toepassing van de allernieuwste printtechnieken.

 • Waterbestendig en hoge slijtvastheid

  Een vloer wordt veel belast en gebruikt. De vloeren van mFLOR bestaan volledig uit kunststof en zijn daarom water- en vloeistofbestendig en goed te reinigen. Ook hebben de vloeren een hoge slijtvastheid en zijn goed toepasbaar in projectmatige omgevingen zoals hotels, winkels en kantoren.

 •  
  mFLOR vloeren

  De keuze voor een vloer

  Een vloer is bepalend voor uw gehele interieur. Het kiezen van de juiste vloer op basis van een foto van een enkele strook of tegel is niet eenvoudig. Zeker bij natuurechte dessins is dit lastig. Een natuurgetrouwe uitstraling ontstaat namelijk door stroken vloer onderling in kleur en structuur iets te laten verschillen. Voor u een keuze maakt, wilt u de vloer zien, voelen en ervaren. Deze mogelijkheid bieden wij u in onze woonwinkel.

   
 •  
  Licht of duister?

  Samenhang

  Een huis wordt pas echt uitnodigend en sfeervol als het een mooi samenhangend interieurontwerp heeft. Een vloer is de basis van uw woning en draagt bij aan de sfeer van uw interieur. Kom naar onze woonwinkel en ontdek welke vloer geschikt is voor uw interieur.

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur laten wij u graag de vloeren zien en ervaren. Ook adviseren wij u geheel vrijblijvend over de geschikte vloeren voor uw interieur. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw vloer. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Of het nu om behangen, het bekleden van een lastige trap of het leggen van een fantasievloer gaat: het ziet er na afloop allemaal even onberispelijk uit. Daarom werken wij met ervaren vakmensen, die oog hebben voor de puntjes op de i en de service die daar bij hoort.

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe vloer. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten