Sluiten

NL Label binnenzonwering in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Vocking Interieur is de NL Label binnenzonwering specialist

Vocking Interieur is dé binnenzonwering specialist in de regio in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van NL Label binnenzonwering, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe binnenzonwering. U kies toch ook voor kwaliteit met een extra aantrekkelijk prijskaartje?

NL Label binnenzonwering

Ontdek de uitgebreide collectie binnenzonwering.

De NL Label collectie bestaat uit Duette® Shades, plisse Shades, Multishades, rolgordijnen, blinds, horizontale jaloezieën (hout en aluminium) en verticale jaloezieën. Met zonwering regelt u de door gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in huis. Bij Vocking Interieur vindt u een breed aanbod aan materialen, kleuren en stijlen.

  • Energiesparend

    Kou en warmte komen veelal binnen via het raam. Het is daarom goed om dit mee te nemen in uw keuze voor nieuwe raambekleding. Kom langs bij Vocking Interieur en laat u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

  • Speciale raamvormen

    Heeft u thuis te maken met speciale raamvormen, zoals bijvoorbeeld een rond of driehoekig raam? In de NL Label collectie vindt u diverse mogelijkheden voor speciale raamvormen.

  • Kindvriendelijk


Onze NL Label binnenzonwering adviseur helpt u graag bij de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten