• Quick-Step

  Laminaat, PVC en parket waar u van houdt
 • Quick-Step bij Vocking Interieur

  in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten
 • Quick-Step

  Prachtige ontwerpen, hoge kwaliteit en duurzaamheid

Vocking Interieur is dé Quick-Step specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Quick Step in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Quick-Step, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een vloer.

Kiest u voor Quick-Step, dan heeft u een ruime keuze uit pvc, parket of laminaat. Wij nemen uw bewuste keuze voor Quick-Step graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.


+ Read More

Nieuwe Quick-Step vloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Praktisch laminaat

  Bij Vocking Interieur hebben we veel ervaring met al onze producten, ook weten we alles van het onderhoud. Nog fijner is natuurlijk wanneer er zo min mogelijk onderhoud nodig is, zoals bij de vloeren van Quick-Step. Daarnaast is het laminaat makkelijk te leggen, zelfs in de kleinste hoekjes, door het uniclic systeem, en altijd scherp geprijsd!

 • Praktisch PVC

  Wanneer de vloer van uw dromen eenmaal ligt, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Met de pvc- of vinylvloeren van Quick-Step mag dit geen probleem zijn. Deze kunnen zeer goed tegen water door de extra waterbestendige laag, waardoor ze ook in de badkamer of keuken prima passen!

 • Prachtig parket

  Bij de houten vloeren van Quick-Step heeft u de keuze of u deze af wil maken met een afwerkingslaag van zeven lagen uv-geharde vernis op waterbasis, of twee lagen hoogwaardige olie. De vernis zorgt ervoor dat het hout net zo makkelijk schoon te maken is als laminaat en PVC, de olie zorgt juist voor een mooi verouderingsproces wat de natuurlijke schoonheid van het parket benadrukt.

 •  
  Makkelijk te leggen laminaat en PVC

  Kliksysteem

  Omdat het al veel tijd kost om de perfecte vloer te kiezen, willen we u tijd besparen op het minder leuke deel; het leggen ervan. Door het makkelijke kliksysteem van Quick-Step is de vloer zo gelegd. Door uzelf, of door ons? Dat is aan u. Wij staan graag voor u klaar!

   
 •  
  Prachtige bedrukking zorgt voor

  Authentieke look

  Met een enorme keuze uit verschillende kleuren, stijlen, ontwerpen,tegels en planken zit er altijd een soort laminaat of PVC bij die perfect aansluit op uw wensen en interieur. De vloer heeft zijn prachtige bedrukking te danken aan de geavanceerde druktechniek die zorgt voor een authentieke look. Natuurlijk adviseren wij u hier graag in tijdens een persoonlijk interieuradvies!

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag over welk type vloer geschikt is voor uw interieurstijl. Daarnaast helpen wij u met instructies voor het goed onderhouden van uw vloer. Zo heeft u extra lang plezier van uw aankoop.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Kom bij ons langs in de woonwinkel voor persoonlijk advies!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe vloer. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten