Sluiten

Therdex in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Vocking Interieur is de Therdex specialist

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Therdex voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Therdex, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe Therdex PVC-vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van Therdex. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties van Therdex in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

  • Sterk en krasvast

    Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen.

  • Voelt natuurlijk aan

    Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze PVC-vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

  • Slijtvaste toplaag

    Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC-vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen.

Lees meer over Therdex op ons blog

Onze Therdex adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

PVC-vloeren en gezondheid

In PVC-vloeren worden weekmakers gebruik om het PVC soepel te houden. Ftalaat weekmakers, waarvan wordt vermoed dat deze negatieve effecten hebben op milieu en volksgezondheid, staan al een tijdje onder druk. Gelukkig zijn er nieuwe bio-weekmakers die onschadelijk zijn voor milieu en gezondheid. Therdex PVC-vloeren hebben deze goede weekmakers, wat blijkt uit het ECO+ keurmerk.

Ook Vluchtige Organische Stoffen, kortweg VOS, hebben effect op de gezondheid. Het zijn stoffen die gemakkelijk verdampen bij kamertemperatuur. Ze zitten in verf en schoonmaakmiddelen, maar ook in brandvertragers en in sommige weekmakers. Er zijn verschillende normen voor de emissie van VOS. Naast de strengste Europese normen, voldoet een Therdexvloer ook aan de nog strengere vrijwillige standaard van Eurofins. Hierdoor bent u zeker van een minimale impact op de luchtkwaliteit wanneer u voor één van onze Therdexvloeren kiest.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten