• Therdex PVC-vloeren

  Sterk in de projectmarkt, dus ideaal voor zwaar woongebruik
 • Therdex PVC-vloeren

  Sterk in de projectmarkt, dus ideaal voor zwaar woongebruik
 • Therdex PVC-vloeren

  Sterk in de projectmarkt, dus ideaal voor zwaar woongebruik
 • Therdex PVC-vloeren

  Sterk in de projectmarkt, dus ideaal voor zwaar woongebruik
 • Therdex PVC-vloeren

  Sterk in de projectmarkt, dus ideaal voor zwaar woongebruik

Vocking Interieur is dé Therdex specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Therdex voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Therdex, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

+ Read More

Nieuwe Therdex PVC-vloer? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Een houten of stenen vloer maar dan zonder de nadelen

  Een PVC-vloer is harde vinylvloer en daardoor zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen.


 • Onze PVC-vloeren zijn nauwelijks van echt te onderscheiden

  Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze PVC-vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

 • Kan tegen een stootje en dempt het geluid ook nog eens

  Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC-vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen.

 • Elke PVC-vloer is leverbaar in vele dessins en kleuren

  Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor u altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren u graag

Een Therdex PVC-vloer vraagt om een spiegelgladde ondervloer. De perfecte klus voor de stoffeerders van Vocking Interieur

Omdat een PVC-vloer relatief dun is en direct op de ondervloer wordt verlijmd of verwerkt, is het van groot belang dat de ondervloer volledig glad is. Want anders is elk korreltje of andere oneffenheid direct zichtbaar als de vloer eenmaal is gelegd. En herstellen kost veel meer tijd en geld dan het leggen zelf. Een kolfje naar de hand van onze stoffeerders. Uw garantie voor een vloer waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

+ Read More
 •  
  Voordelen van een PVC-vloer

  Waterafstotend en onderhoudsvriendelijk

  Even snel met de stofzuiger of een emmertje water, een PVC-vloer is in een mum van tijd weer helemaal schoon.


   
 •  
  Voordelen van een PVC vloer

  Geluidisolerend én warmte-isolerend

  Direct op de ondergrond verwerkt gecombineerd met de isolerende werking van het vinyl: een PVC-vloer en vloerverwarming gaan dan ook uitstekend samen.


   
 •  
  Voordelen van een PVC vloer

  Krasvast

  Door de sterke en harde toplaag van onze PVC-vloeren slijten deze vloeren minder snel dan goedkope PVC-vloeren die u overal kunt kopen. Laat u goed adviseren en profiteer van een duurzame vloer.


   

PVC-vloeren en gezondheid

In PVC-vloeren worden weekmakers gebruik om het PVC soepel te houden. Ftalaat weekmakers, waarvan wordt vermoed dat deze negatieve effecten hebben op milieu en volksgezondheid, staan al een tijdje onder druk. Gelukkig zijn er nieuwe bio-weekmakers die onschadelijk zijn voor milieu en gezondheid. Therdex PVC-vloeren hebben deze goede weekmakers, wat blijkt uit het ECO+ keurmerk.

Ook Vluchtige Organische Stoffen, kortweg VOS, hebben effect op de gezondheid. Het zijn stoffen die gemakkelijk verdampen bij kamertemperatuur. Ze zitten in verf en schoonmaakmiddelen, maar ook in brandvertragers en in sommige weekmakers. Er zijn verschillende normen voor de emissie van VOS. Naast de strengste Europese normen, voldoet een Therdexvloer ook aan de nog strengere vrijwillige standaard van Eurofins. Hierdoor bent u zeker van een minimale impact op de luchtkwaliteit wanneer u voor één van onze Therdexvloeren kiest.

+ Read More

Meer Therdex PVC-vloer inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook een PVC-vloer direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor PVC-vloeren van Therdex. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van Therdex PVC-vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Therdex Herringbone PVC

Maatwerk

PVC

Therdex

Herringbone serie

Kijk op de actiepagina voor alle voorwaarden of vraag ernaar in onze winkel.

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten