• Van Besouw tapijt

  Exclusief tapijt omdat een huis of werkplek moet inspireren en verrassen
 • Van Besouw tapijt

  Exclusief tapijt omdat een huis of werkplek moet inspireren en verrassen
 • Van Besouw tapijt

  Exclusief tapijt omdat een huis of werkplek moet inspireren en verrassen
 • Van Besouw tapijt

  Exclusief tapijt omdat een huis of werkplek moet inspireren en verrassen
 • Van Besouw tapijt

  Exclusief tapijt omdat een huis of werkplek moet inspireren en verrassen

Vocking Interieur is dé Van Besouw tapijt specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Van Besouw Tapijt voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Van Besouw tapijt, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.


+ Read More

Nieuw Van Besouw tapijt? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Katoen tapijt, de Design Classic

  Katoen tapijt is een ware design classic. Een uitvinding van Van Besouw uit 1969, die nog altijd actueel is. Het katoenen tapijt is van onverwoestbare kwaliteit. Het schrijvende karakter is een van de meest typerende eigenschappen van dit levende en eigentijdse tapijt.

 • Design en ijzersterk, mooie combinatie

  Ook de Eigen Huis en Interieur stand op de woonbeurs koos voor Van Besouw. Een mooi karpet van een strak platgeweven tapijt wat voldoet aan de hoogste projectclassificaties. Strak design en ijzersterk, een mooie combinatie!

 • De favoriet van stylisten en architecten

  Van Besouw is een succesverhaal van vooruitstrevende tapijten van ongebruikelijke materialen in mooie kleuren. Van Besouw heeft een kloppend hart voor structuren en materialen met een feilloos zesde zintuig voor kleuren. Een succesvolle combinatie.

 • Exclusief tapijt voor exclusieve interieurs

  Het is waar. Een Van Besouw tapijt past niet in elk interieur. Alleen ruimten waarin stijl en kwaliteit tellen, verdienen een Van Besouw tapijt. Een tapijt van Van Besouw voegt waarde toe aan interieurs. Zo ook Kasteel Groeneveld te Baarn.

De zekerheid van perfect meten van uw Van Besouw tapijt door Vocking Interieur

Al onze vloerbekleding wordt speciaal voor u op maat besteld en gelegd. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuw tapijt en u wilt er wel met plezier vele jaren tegenaan kijken én van genieten. Om u een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan de stoffeerders van Vocking Interieur overlaten. Zij hebben voor elke situatie de best passende oplossing.

+ Read More

Meer Van Besouw tapijt inspiratie?

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met Vocking Interieur

Natuurlijk kunnen wij u ook vloerbekleding direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de tapijtcollectie van Van Besouw tapijt. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van Van Besouw tapijt, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

 •  
  Perfecte combinatie

  Vloerverwarming en tapijt

  Veel tapijten zijn geschikt zijn voor systemen met vloerverwarming en -koeling!

  Tapijt is behaaglijk, comfortabel en voelt warm aan, dempt geluid, zorgt voor een goede akoestiek en is vaak ook geschikt voor een vloerverwarming- en koelingssysteem. Omdat een woning met vloerverwarming via de vloer op temperatuur wordt gehouden, moet de vloerbedekking de warmte zo goed mogelijk doorgeven. Alleen dan kun je optimaal genieten van je vloerverwarming.


   
 •  
  Gemakkelijk in gebruik

  Onderhoud en tapijt

  Tapijt is eenvoudiger schoon te houden dan u wellicht denkt.

  Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode! De gouden regels zijn: houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur én stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum) en gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel.


   
 •  
  het beste geluidscomfort

  Geluiddemping en tapijt

  Tapijt dempt als geen andere vloer alle storende geluiden in huis.

  In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de TV, de radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam. In flats of appartementen zijn vooral de zogenaamde contactgeluiden berucht: geluid dat doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond. Tapijt biedt hier een oplossing voor. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie


   

De Restyle-special van de maand

In decemer en januari is het opruiming bij de Binnenhuisadviseurs, met 50% op de 2e meter of het 2e product. Bekijk de acties op onze actiepagina.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten