• Vocking Interieur is dé Voca specialist

  in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten
 • Voca

  De trendsetter in wanddecoratie
 • Voca bij Vocking Interieur

  Prachtige collecties design behang

Vocking Interieur is dé Voca specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Voca behang in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Voca, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar mooi behang voor uw muur.

Kiest u voor Voca, dan bent u verzekerd van een trendy design. Wij gaan graag mee in uw keuze voor Voca. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

+ Read More

Nieuw Voca behang? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Trendsetter

  Voca is een van de trendsettende merken van Vocking Interieur met een varia aan collecties. De keuze is reuze! Komt u er zelf niet uit? Begrijpelijk! Kom langs bij ons in de showroom om met eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is en wij geven u persoonlijk interieuradvies!

 • Voca voor elke woonstijl

  Wij van Vocking Interieur hebben de mooiste collecties uit het bijzondere assortiment Voca voor u. De collecties passen in iedere woonstijl, of u nou landelijk of modern woont. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een keuze die het best bij u en uw interieur past!

 • Onderscheidend behang

  Met uw wanddecoratie kunt u uw interieur een speciale twist geven, door het gebruik van een onderscheidend design van Voca is de toon meteen gezet. Bent u niet zo van het opzichtige? Voor u zijn er net zo veel rustige designs die de andere mooie elementen uit uw interieur tot hun recht laten komen. We helpen u graag bij het maken van een keuze!

 •  
  Iedere uitstraling is mogelijk

  Kleurrijk of natuurlijk

  Wat past het meest bij u? Een huis vol verschillende kleuren of juist een natuurlijke houtprint. Met verschillende kleuren, texturen en dessins is iedere uitstraling mogelijk bij Voca. Ontdek het in onze woonwinkel en vind de stijl die bij u en uw huis past.

   
 •  
  Wat is uw stijl

  Prints en kleuren

  Het kan heel lastig zijn om te bepalen wat voor effect bepaalde prints en kleuren zullen hebben op uw interieur. Daarom maken we graag een afspraak met u voor vrijblijvend interieuradvies. Dit kan uiteraard bij ons in de woonwinkel, maar we komen ook graag bij u thuis langs om samen met u te kijken naar wat het beste past bij uw wensen, interieur en stijl.

   

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Wij van Vocking Interieur snappen heel goed dat het met zo veel keuze in behang van Voca niet meevalt om een keuze te maken. Zeker niet als u hier niet in thuis bent. Daarom nodigen wij u uit in onze woonwinkel om u te laten inspireren door de vele verschillende mogelijkheden, en natuurlijk staan wij voor u klaar met antwoorden op al uw vragen!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe wanddecoratie. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Kom langs voor inspiratie en advies

Wij begrijpen goed dat het door de enorme keuze uit de collectie van Voca niet meevalt om een keuze te maken. Daarom nodigen we u uit bij ons in de woonwinkel voor een vrijblijvend interieuradvies om tot een keuze te komen die het best past bij u en uw interieur.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten