• Vocking Interieur is dé XXL Designroeden specialist

  in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten
 • XXL Designroeden

  Voor al uw gordijn ophangsystemen
 • XXL Designroeden

  Kwaliteit en design voor uw gordijnen

Vocking Interieur is dé XXL Designroeden specialist voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten


Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor XXL Designroeden voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties van XXL Designroeden, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw ophangsysteem voor uw gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken voor vrijblijvend interieuradvies. Bij ons in de woonwinkel of bij u thuis.

+ Read More

Nieuw XXL Designroeden ophangsysteem? Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

 • Mooier kan een gordijn niet hangen

  Nu kan het gordijn van uw dromen nóg zo mooi zijn, het komt nooit zo goed over wanneer het gordijn niet netjes hangt. Dit is waar XXL Designroeden zijn vak van heeft gemaakt. Vervolgens zijn wij daar om u te adviseren welk systeem de beste oplossing biedt voor uw gordijnen.

 • Gordijnen die lekker lopen

  Wanneer uw gordijnen prachtig hangen en u kunt beginnen met genieten, is het de bedoeling dat u dit optimaal kunt doen. XXL Designroeden garandeert u gordijnen die lekker lopen en dus met het grootste gemak geopend en gesloten kunnen worden!

 • Roeden voor iedereen

  Er zijn vele mogelijkheden bij het plaatsen van de roeden van XXL Designroeden; plafondplaatsing, wand-tot-wand situatie, hoekplafondsteun, of een persoonlijk ontwerp. Wij van Vocking Interieur begrijpen dat dit geen alledaagse keuzes voor u zijn. Daarom helpen wij u graag met een persoonlijk advies.

 •  
  Het ophangsysteem dat bij u past

  Functionaliteit of sfeer

  Wat verwacht u van uw gordijnen? Is voor u de functionaliteit belangrijk, of juist de impact die de gordijnen hebben op de sfeer in uw interieur? Met de verschillende opties van XXL Designroeden is alles mogelijk. Ontdek het in onze woonwinkel en vind het ophangsysteem dat bij u en uw huis past.

   
 •  
  Hoe vallen jouw gordijnen?

  Effecten

  Het kan heel lastig zijn om te bepalen wat voor effect bepaalde systemen zullen hebben op uw interieur, omdat zij bepalen hoe het gordijn zal vallen. Daarom maken we graag een afspraak met u voor vrijblijvend interieuradvies. Dit kan uiteraard bij ons in de woonwinkel, maar we komen ook graag bij u thuis langs om samen met u te kijken naar wat het beste past bij uw wensen, interieur en stijl.

   

Profiteer van de beste service bij Vocking Interieur

Bij Vocking Interieur adviseren wij u graag over welk soort ophangsysteem geschikt is bij uw wensen. Wij helpen u graag vanaf de keuze voor het beste systeem totdat het volledig hangt zoals u dat wilt. Ervaar onze service zelf in de winkel.

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Vocking Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen voor uw gordijnen. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Wij nemen graag de tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van een juist ophangsysteem lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit de vele mogelijkheden van XXL Designroeden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Maak hier een afspraak!

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Vocking Interieur de grootste interieur specialist van Nederland. Vocking Interieur biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

   030-6054216
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten