Vocking Interieur Luxaflex Gallery Shop

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Luxaflex voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Als Luxaflex Gallery Shop beschikken wij over het totale assortiment van Luxaflex. Laat je verrassen door onze interactieve showroom die zich op elk moment automatisch aanpast naar het Luxaflex product waar jij naar op zoek bent!

lees meer

Nu in de aanbieding.

Kom dus direct een kijkje nemen bij Vocking Interieur voor de nieuwe acties.

Inspiratieblog.

Doe inspiratie op, lees de meest innovatieve tips en bekijk de nieuwste trends voor jouw thuis in onze blogs.

De NL Label roomplanner van Vocking Interieur .

speel met stalen.

Wil je zien hoe je met onze NL Label producten een mooi interieur creëert? Met onze roomplanner krijg je een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Kijk welke vloer uit onze collectie het best bij de door jou uitgekozen muurkleur past, kies er bijpassende raamdecoratie bij... Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé-gordijnen? En bewaar, print en deel jouw keuzes!

Begin met visualiseren! Met de NL Label roomplanner van Vocking Interieur .

start de roomplanner

Woon je in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten? Dan is Vocking Interieur jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Vocking Interieur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.