Sluiten

Brink & Campman in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist in karpetten voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Brink & Campman, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een geschikte vloer. Kiest u voor karpetten van Brink & Campman, dan kiest u voor een warme, of juist strakke uitstraling in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor een Brink & Campman karpet graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Brink & Campman karpet?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van Brink & Campman. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties karpet in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

  • Made in Holland

    In eigen huis worden door Brink & Campman voortdurend nieuwe collecties bedacht en ontwikkeld. Voor dit proces worden zelf ontwikkelde garens gebruikt die vervolgens geverfd en geweven worden in de mooiste creaties. Dit gebeurt allemaal gewoon in Holland! En toch wordt onze collectie in wel 50 verschillende landen verkocht.

  • Echt handwerk door de meester

    Het gebruik van de mooie, natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces leiden tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct. En mocht er dan toch iets mis zijn, dan wordt dat tijdens de kwaliteitstest die met mensenhanden wordt uitgevoerd, meteen opgemerkt. Vervolgens zal dit door de meester zelf worden hersteld.

  • Met beide benen op de grond

    Letterlijk gezien heel logisch voor een bedrijf in vloerkleden, maar er wordt mee bedoeld dat er ‘feeling’ met de markt moet zijn. Brink & Campman wil op de hoogte zijn van trends en een relatie met u opbouwen voor een succesvolle samenwerking.

Onze Brink & Campman adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten