Flamingo Parket in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Vocking Interieur is de Flamingo specialist

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Flamingo Parket voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Flamingo Parket, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een geschikte vloer. Kiest u voor Flamingo Parket, dan kiest u voor een Nederlandse vloer in uw huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Flamingo Parket graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuw Flamingo Parket?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van Flamingo. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties parketvloeren in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

  • Kwaliteit in eigen hand

    Flamingo Parket koopt vers gezaagd ruw hout in, en zorgt zelf voor het drogen, produceren en afwerken van de producten. Hierdoor hebben zij de kwaliteit van de producten zelf in de hand, kunnen ze scherpe prijzen hanteren en zijn zij flexibel in eventuele veranderingen die u wenst.

  • Service en materialen van A tot Z

    Niet met uw vloer alleen kan Flamingo Parket u helpen, ook met het onderhoud en de daarbij behorende materialen. Van olie en was tot schuurmaterialen en van roosters tot ondervloeren; bij Vocking Interieur helpen we u bij het vinden van de perfecte uitrusting van Flamingo Parket voor bij uw vloer.

  • Een uitgebreid assortiment

    Iedere soort hout zorgt weer voor een andere sfeer in huis, en Flamingo Parket heeft een uitgebreid assortiment met ruime keuze. Grove houten planken kunnen zorgen voor een stoere uitstraling en een donkere fijne plank kan juist weer zorgen voor een knusse uitstraling. Wat goed bij u past, zoeken we...

Onze adviseur voor Flamingo parket helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Selecteer jouw voorkeur