Sluiten

Luxaflex Plissé Shades in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Vocking Interieur is de Luxaflex Plissé Shades specialist

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor Luxaflex Plissé Shades in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Elke Binnenhuisadviseur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van o.a. de Luxaflex Plissé Shades, ook de beste condities en services aan iedereen in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe Luxaflex Plissé Shades?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van Plissé Shades. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties van Luxaflex in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

 • Decoratief voor elke raamvorm

  Plissé Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit vier transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn twee plooibreedtes beschikbaar.

 • Duurzame stof met Keengreen-keur

  Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en -indien mogelijk- de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Revival, gemaakt van 100% gerecycled polyester garen, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 20 mm.

 • Gecombineerd met Duette Shades

  De Plissé collectie biedt een uitgebreide keuze aan stoffen met een verschillendetransparantie die naar gelang uw keuze, in meer of mindere mate privacy bieden.Van transparant tot verduisterend. Plissé Shades zijn in één product uitstekend te combineren met de stoffen uit de Duette® Shades collectie. Zo worden de keuzemogelijkheden vergroot, zowel in transparantie als in stof.

 • Schuine ramen

  De strakke en smal geplooide Plissé Shades zijn geknipt voor ramen van vrijwel elke vorm, en bijzonder geschikt voor schuine ramen en ramen van serres.

 • Makkelijk én veilig te openen en te sluiten

  Net als Luxaflex® beschouwen we het veiliger maken van onze producten voor huizen met baby’s en jonge kinderen als hoogste prioriteit. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120.

Onze Luxaflex Plissé Shades adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten