Sluiten

XXL Designroeden in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

Vocking Interieur is de XXL Designroeden specialist

Vocking Interieur is de erkende interieurspecialist voor XXL Designroeden voor de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Vocking Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties van XXL Designroeden, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw ophangsysteem voor uw gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken voor vrijblijvend interieuradvies. Bij ons in de woonwinkel of bij u thuis.

Nieuwe XXL Designroeden ophangsystemen?

Er valt heel wat te kiezen bij Vocking Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van XXL Designroeden. Vocking Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties ophangsystemen in de regio Nieuwegein, IJsselstein en Houten

  • Mooier kan een gordijn niet hangen

    Nu kan het gordijn van uw dromen nóg zo mooi zijn, het komt nooit zo goed over wanneer het gordijn niet netjes hangt. Dit is waar XXL Designroeden zijn vak van heeft gemaakt. Vervolgens zijn wij daar om u te adviseren welk systeem de beste oplossing biedt voor uw gordijnen.

  • Gordijnen die lekker lopen

    Wanneer uw gordijnen prachtig hangen en u kunt beginnen met genieten, is het de bedoeling dat u dit optimaal kunt doen. XXL Designroeden garandeert u gordijnen die lekker lopen en dus met het grootste gemak geopend en gesloten kunnen worden!

  • Roeden voor iedereen

    Er zijn vele mogelijkheden bij het plaatsen van de roeden van XXL Designroeden; plafondplaatsing, wand-tot-wand situatie, hoekplafondsteun, of een persoonlijk ontwerp. Wij van Vocking Interieur begrijpen dat dit geen alledaagse keuzes voor u zijn. Daarom helpen wij u graag met een persoonlijk advies.

Onze XXL designroeden adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Ambachtsweg 1
3433 PR Nieuwegein

Contact

030-6054216
 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
18:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten